![]() |
Probaj sa TweakUI. Lijevo u Tree Viewu - Logon - Autologon. Upišeš ime korisnika kojeg želiš da se automatski prijavljuje (u tvom slučaju Administrator) i uneseš lozinku pod Set Password (ako postoji) i to je to.
TweakUI je jedan od najboljih alata za ta sitna podešavanja provajdan od strane samog Microsofta. Da koji slučajem ne bi kopali bzvz po registru :goood:. |
Citiraj:
@tutix Malo sam ti staromodan pa više volim to riješiti u registriju. Kad smo ovo riješili ima još jedan problemčić. Kod konektiranja preko "Remote Desktop Connection" u prozoru dolje desno mi se pojavi neka čudna ikona i izbaci mi balončić da nemože naći licencu za terminal services i da mi je ostalo još 119 dana iako su windowsi nakon instalacije prošli Genius detekciju i bez problema se updejtaju |
|
Citiraj:
Za instaliranje Win Servera treba završiti fakultet. |
ma 2003 je teška verzija za nas koji nismo naviknuti na takvo okruženje. 2008 je dosta jednostavnija.
|
Jooooj lud sam.
Razumijem kad se idem sa remoteom na server da me traži da se ulogiram, ali zašto traži svakog korisnika koji je umrežen kad želi na sharani disk password? |
Citiraj:
"Administrative Tools" -> "Local Security Policy" Odaberi "Local Policies" -> "Security options" Postavka "Accounts: Limit local account use of blank passwords to console login only"-> disabled. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:52. |