![]() |
Ajde nam opali koji SS 3DM-a i sa setup-om konfe...ovako je informacija samo djelomična.
|
Citiraj:
http://img373.imageshack.us/img373/3...markcl5.th.jpg |
Citiraj:
|
imam napajanje chieftec 400W jeli to dovoljno da bi HD4870 radila kako treba pod maximumom???...hvala....
|
pa dal ima 2 6pinska connectora za vga ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vjerovatno ATi jos nije usminkao drivere kako spada, jer ociekujem da ta tvoja konfa sa novim driverima ima do 15000 bodova, ipak je puno bolja od moje kofe. Citiraj:
|
pcgameanalyser jeli mislis ovo: "2xSATA connectors" ?????
|
Citiraj:
Ili jedan "muški" jedan "ženski"?:) Po jednom 6-pinskom... Mislim-ako ti misliš da ti je napajanje tako dobro-slobodno stavi jedan, ja još od R300 uredno štekam obadva... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Koji Cors,btw?(pa ga i "prijavi" pod "Moj komp" ;) ) |
Nisan neki gamer, pa mie 4870 overkill, iako se ne bi bunia da je iman :D
meni moa "šugava" 3850 overclockana vrti sve igre na high detaljima 1680x1050 tako dae to trenutno ok za većinu gejmova danas... |
Citiraj:
|
znaci ovih 400w mi nije dovoljno????
|
pa mislim da bi bilo dovoljno ako dobis produzni za molex
|
Citiraj:
ako je ovo drugo slucaj, ja nebi riskirao na tvome mjestu, nego bi prvo investirao u kvalitetno napajanje i daj vise popuni "MOJ KOMP" ako zelis da ti ljudi pomognu. |
pa reko je da ima chiefteca :D
|
jel moje napajanje dovoljno za ovu grafu :)?
fala ,pozzz |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
zmalamuth vec sam napisao da imam chieftec:D,evo rijesio sam "MOJ KOMP"
|
Pridružio se i ja ponosnim vlasnicima 4870-tki :)
Inače, na automatskom fan controlu temperatura se drži na ugodnih 100 stupnjeva, tek nakon 100 počne nešto stidljivo ubrzavati vent. Napravio nekoliko profila i na 30% se drži u loadu na nekih 75 stupnjeva a glasna je otprilike kao scyte 12cm vent na 1600rpm-a. Tak da mi se čini da ću za idle rabiti automatsko, za igre 30%. OC za prvu ruku iz CCC-a došo do maxa, tj. 790/1100 i radi za sada bez problema, iako bi trebalo jš malo istestirati (ako uopće CCC diže frekve). Pozz |
Ubo grafu prije par dana. Za sada radi stabilno sa 8.7 beta driverima.
Primjetio značajne promjene u IL-2 Sturmovik 1946, gdje mi je sa 8800GTS znalo užasno trzati i gotovo je bilo neigrivo kad je bio odabran OpenGL. Sa 4870 nema nikakvih problema, puno bolji OpenGL support za razliku od 8800GTS. Jos stavio vent na 30%, Idle:50°C, Load:67°C , vent gotovo nečujan. Stvarno super zadovoljan grafom. :chears: |
Koji model, koliko para i gdje?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:47. |