![]() |
Unutra je neko 300w valjda jvc koje daje na 12V 10A, kakva je nvidia mx 460?
|
Citiraj:
|
Kako bi ploca radila s nvidinom mx440?
|
nemoj uzimat MXice jer u loše
kvaliteta prikaza je grozna a performanse još gore ak već ideš na GF4 onda traži Titanium seriju |
Dali je ova dobra:.Gainward GeForce3 TI-200 64MB AGP?
|
definiraj dobra... to je stara grafa s kojom se nećeš nekaj pretjerano naigrat no bolja je od MXice
no kako je i proc na tom stroju slab ta će grafa bit OK |
a cuj, vise manje oke grafa je ta GF3 Ti nekad davno davnoo bila :D, ali u danasnje vrijeme nije dovoljna za nikakvo igranje jer ne podrzava niti DX9... kao sto je yedwy rekao, neka geforce 6200 ili maksimalno 6600 non-GT bi bilo maksimalno za tu konfu
|
Ma najvjerovatnije cu uzeti mx440-8x ma graficka triba samo za The sims 1 i 2 i flash igre.
Jos me zanima hoce li hard koji je ata 133 raditi na ovoj maticnoj koja podrzava ata 66/100? |
uzivaj onda u carima MX-a...
da, hard ce radit |
Da radit će hard a i grafa je dostatna za taj posao...
|
radije bi uzeo GF3 Ti nego tu MX-icu
vidim tip traži 50kn za GF3Ti kaj i nije puno |
Uzeo bi i ja ali ne salje postom
|
sta na kraju???
sto sad da na kraju radim???
uglavnom modem je u kompu, al ga win ne vidi i u system devices mi je zutim oznacen simple communication controller oce mi onaj driver via 4in1 rijesit problem??? |
ne, nece
izvadi modem, pogledaj koji je cip na njemu i skini odgovarajuce drivere |
Citiraj:
|
GeForce 2 GTS je negdje u rangu GF4 MX440 ako MX-ica nije 64bitna...
|
Mx440/8x to je 128 bitna agp 8x mx-ica, uzeo bi ja nesto drugo ali treba dugo trazit a ja nemam vremena!
|
Ma ne kenjaj bezveze, njuzi su puni Radeona 9600XT i 9800Pro za 100+kuna koji deru te seljacke kartice sto ti spominjes i vise od 4x u igrama.
A ti Radeoni imaju 10x bolju sliku od tih seljackih nevidija iz tog vremena, da ne spominjem sad jos i tv-out koji je nevidiji gf2/3/4 bio katastrofa spram ATija... |
Samo postoje sitni problemi sa VIA + ATI kombinacijama... :kafa:
Ako mu se pokolju grafa i ploča ti ćeš mu dat drugu grafu ili vratit lovu? |
Ma via se kolje sa svim i svacim i jedino je sigurno da nista nije sigurno ;)
|
Znam ali ipak se malo manje kolje s geforcem, posebno ovim starima koji nemaju bridge chip nego nativni AGP... :)
Mislim jasno je kaj je u grafama tog ranga (naj)bolji izbor ali vjeruj mi da ne želi (bez prethodne probe) kupiti radeona za tu ploču... :D |
Ma okej, samo sto za iste pare(citaj:50-100kn) se danas prodaju graficke koje su miljama daleko jedna od druge, onda najbolje da trazi neku Ti4800 i nek se veseli.
|
Ma ova me dosla 50kn, ovo nije komp za mene vec ce se na njemu igrat na rezoluciji od 640*480 i sve na low.
A igre koje ce se igrat su stare 4-5god i nesto flasha! |
Slično pitanje...
može li na ovu http://global.msi.com.tw/index.php?f...170&cat3_no=84 ploču ići PCI grafička kartica npr: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1130311 jer mi taj kompjuter treba za gledanje filmova a nemam tv izlaz hvala! |
Mogla bi ići, ali mi je sumnjivo da je grafa pci. Više mi liči na agp koja ne ide na tu ploču.
|
piše da je pci ALI?
|
a tesko guglat, lakse da netko drugi obavi, a? :)
dvije su EVGA FX 5200, pci i agp. ne pci-e, nego pci (slika govori tisucu rijeci). a opis je na: e-GeForce FX 5200 PCI, a ima i za AGP - e-GeForce FX 5200 AGP. ako je vjerovati slici i opisu specifikacija koje je vemil dao, radit ce na svakom kompu koji ima slobodan pci slot ;). |
Znam ja dobro kako izgleda PCI slot (dapače, znam kako izgleda i ISA slot za koju većina današnjih 'hakera' ni ne zna da postoji), ali mi je bilo čudno da ima takva grafa sa pci slotom jer su uglavnom doalzile u agp obliku i, još čudnije, da se može kupiti kod nas.
|
Proizvodac kartice stvarno ima model pci ali problem je u vemilu...
Evo bas sad bio u vemilu i rijec je o gresci koju ce ispraviti...naime na njihovim stranicama je prikazan pci model ali oni imaju model agp... Tako da nazalost modela pci nema...ako ikad netko nade neku nek mi javi....bas sam se bio poveselio.... |
Bilo je prije PCI GeForce 6200 u Lab2k, ako me dobro sjećanje služi, pa bacite oko da li ih sada ima...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:09. |