![]() |
Disk ti je 99% u banani.Bez brige-nikakav test ti to neće pokazat.Probaj drugi disk na tom kompu.
|
ako nisi brisao stvari iz windows foldera - disk.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Totalna neistina,samo kasnije na svom kompu instaliras drivere potrebne za svoje komponente i to je to. A zar nemozes trazit reklamaciju za plocu?
|
Primjetio sam da je u zadnjih par dana sve u redu...
Koji je ovo k**** malo sve radi,a malo ne? |
Hdd smart šta kaže?
Možeš pogledati u speedfanu |
Nope,nije
|
probaj durgi hard ;)
|
Napravi debug ovog:
Citiraj:
EDIT: Mozda ces trebat naci noviji "symbol search path", a to googlaj ako se odvazis raditi debugging. |
Black Knigt,rekaosam da sam stari disk na kojem isto nije radilo dao nekome i da kod njega sve radi,a da sad imam nov novcat disk,Rain Man hvala probat ću :-)
EDIT:Rai Man od sad si i slušbeno CAR!!!!! :goood::care::care::D:roller::banana::) i :amen: |
Sta se desilo? :D
Ja sam inace imao redovite dnevne BSoD u raznim razmacima, cak prilicno nepravilnim. Nista sta sam pokusavao nije pomoglo do debug-a. Ispalo je da je zonealarm imao neki problem ili korupciju i reinstalacija ili cak potpuno brisanje i instalacija nije pomogla. Debug je ukazao na moguc problem s zonealarmom, pa sam ga tad do kraja obrisao, presao na outpost i preporodio se. Nikakvih problema od tada. Debug obicno pali na starim instalacijama kad je doslo do mogucnosti da se nesto pokvari ili novim instalacijama kada je u startu instalirano nesto sto se ne slaze zajedno. Debug pokazuje i na probleme s driverima i u mogucnosti je pokazat da neki od hardvera ne radi dobro. Kroz protek vremena ces vidjet dal si otklonio problem. |
:chears:Može lock teme
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:25. |