![]() |
Al' šta je da je - bila je dosadna emisija. Meni je gušt gledat nekoga kako igra jedino ako bacamo turnir u PES-u pa mi je netko od igrajućih slijedeći protivnik...
|
Dosadnosti emisije su uvelike "pomogli", tj. pridonijeli i voditelji; Kristijan Ugrina i Boris Mirković. Lako za drugog, ali prvi se do dana današnjeg profilira ko voditelj dječjih emisija i do kraja života budu ga pamtili po Hugu. Tip niti je zanimljiv, niti zna voditi bilo koju emisiju, niti zna glumiti. Pa ništ čudno da sve čega se primi ili ne zanima nikoga u startu ili ubrzo postane dosadno - jer je tip iritantan do bola.:)
|
Citiraj:
Modul 8 je bio pojam prije onak 10godina jer je dostupnost informacija bila jaaako losa (modem i isdn era) danas sumnjam da bi apsolutno itko gledao nesto sto bi konstantno kasnilo sa vijestima... |
Ah... Bilo je dobro dok je trajalo... Kak se zvala ona emisija koja se prikazivala na novoj tv mislim, isto nekaj slično modulu 8? Nešto box?
|
play box ak se nevaram.
sa tim da je to bilo vece smece od modula :( |
Modul 8 ostao mi u sjecanju po namjestenim igrama za gledatelje...
|
Citiraj:
nije mi taj modul8 nikada legao....voditelj je bio kreten, a natjecatelji su uvijek bile neke njubare :) |
Najjači je bio pozdrav xD B-b-b-b-b-b-b-b-bbbbbo-o-o-o-o-o-k-k-kkkkk. pr
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:14. |