PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Gdje na kupanje? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=111809)

Renesis 29.06.2008. 15:58

a pusti ih sirote :) meni isto par ljudi reklo da je na mrežnici super, pa vidi i za to :)

ja sad odoh na kupanje. u moru. :p

Facelessone 29.06.2008. 16:04

na šmidhen ne računaj još bar 2 god. Kad sam zadnji put prolazil pokraj, ne tako davno, miislim da sam vidil 1 bagera koji je raskrčival nekej.... tak da....

Ionak su spori kajgod da rade...

3NCORE 29.06.2008. 16:07

Bio nekidan na jarunu i voda je bila dosta topla.U plicaku je jos dobro,lijepo hladi.Ali malo dalje je voda ko pisalina:stoopid:.

elvis again 29.06.2008. 16:47

Citiraj:

Autor 1v@n (Post 1070797)
Gule krumpir u hladovini :D
(http://www.svastara.com/muzika/?tekst=1355)

Krumpira nismo imali pa su se morale zadovoljit sa...
Naravno kod takvog guljenja ostri predmeti su zabranjeni.

1v@n 29.06.2008. 16:49

Ja bih se zabrinuo oko tog njihovog guljenja kad ste svi muški oko roštilja bili :D
Nekome su drugom gulile :D

Fleks 29.06.2008. 16:56

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1071106)
Suzdržavao sam se dosad..ali nemogu više....hahahahahhahahahaha, vi se kupate po nekim barama, zelenim rijekama i u čemu već....hahahahahahhahaha
Ja se baš spremam skoknut do vikendice na roštilj i kupanje..put do mora je dug točno 17m ili 19 skala...
I još jednom hahahahahahhahahahah
Uživajte u barama, pozdrav.....
ahahahahhahahahaaaaaahahhahahahahahahahah

kak cu ti se smijat za 20 godina kad ce moja kuca u zagrebu bit prvi red do mora :D:D

elvis again 29.06.2008. 16:57

A cuj zene ko zene samo bi gulile nije bitno kaj i kome...
Ocito smo bili tolko fascinirani sa hranom da smo zaboravili na njih.
Ugl. nije bitno bitno je da smo se svi odlicno zabavili i da uskoro mislimo opet otic....

... ogulit nekaj.

Codiac 30.06.2008. 00:19

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 1070365)
jel ima šta u zagrebu,nekakvi bazeni i to?oni šta rade cijelu godinu...u rijeci ima...

samo da nisu oni u sklopu hotela...

utrine rade cjelu godinu.

za salatu neznam

nego di je ta jezercica ? jel valjaju sta varazdinske toplice?

do bazena u koprivnici se bogme ima sta voziti...

MIK 12.07.2008. 08:00

Slovenci su se dobro zaje*ali sa vinjetama što se tiče toplica i ostalog vikend turizma.
Gorivo+vinjeta+karta:banned:

potemkin.hr 12.07.2008. 08:39

Znaš inače da su ti toplice Sveti Martin proglašene najboljima u državi?...:fiju:

Codiac 12.07.2008. 15:50

dobro pa nisu daleko.....

SeaMan 15.07.2008. 18:20

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1071106)
Suzdržavao sam se dosad..ali nemogu više....hahahahahhahahahaha, vi se kupate po nekim barama, zelenim rijekama i u čemu već....hahahahahahhahaha
Ja se baš spremam skoknut do vikendice na roštilj i kupanje..put do mora je dug točno 17m ili 19 skala...
I još jednom hahahahahahhahahahah
Uživajte u barama, pozdrav.....
ahahahahhahahahaaaaaahahhahahahahahahahah

Dugopoljac a kad si doma onda se kupaš u znoju ? :D

joco7 15.07.2008. 18:23

kopika OSIJEK ! :D

BladeRunner 15.07.2008. 19:43

Citiraj:

Autor SeaMan (Post 1087047)
Dugopoljac a kad si doma onda se kupaš u znoju ? :D

Ovo je ka neko podjebavanje jeli:D

Nisam često doma :p

A mislim da ni tebi u splitu nije baš super u nekom stančiću..osim ako nisi na mejama..

toni_hr 15.07.2008. 20:01

Ma uopce nije bitno di se kupate, glavno da okolo ima dobrih koka, sve ostalo su finese....

Codiac 15.07.2008. 22:39

a di to u hrvatskoj nema dobrih koka ? pa bar su hrvatice zgodne :)

Problem 15.07.2008. 22:41

varazdinci (inkluding mi) se kupaju u najbolje zmazanoj vodi na aquacitiju (iliti bajeri) :D
opce mi nije jasno kak su dobili plavu zastavu :stoopid:

^SuperUnknown^ 15.07.2008. 22:53

Jel zna itko kaj je sa onim bazenima u Zelini? I kakva je sad ta soderica u Zapresicu, bio sam tam zadnji put prije 5-6 godina, stvarno odlicno mjesto moram priznat...

Codiac 16.07.2008. 13:40

u zelini jos nista sigurno par godina.. sto se tice soderica imho samo izazivanje nevolja....

trucker TGA 16.07.2008. 17:07

Nije da reklamiram slovence ali Aqvaluna u Podčetrtku je definitivno po mom izboru bazena najbolja.Cijena je možda malo visoka 12 eura za cijeli dan ili 9 eura od 15 sati,ali za tu cijenu nude puno više od bilo kojih naših toplica u blizini Zagreba.Od Kumrovca im otprilike 10 min vožnje i kaj je najbolje ne treba kupovati vinjetu.Preko tjedna cijene ulaznica su manje!
Tobogani su im odlični.
http://www.terme-olimia.com/hr/aqualuna/
Pošto naši nisu mogli sami urediti Tuheljske da bi na nešto ličile nego su ih prodali slovencima koji sad deru sa cijenom onda rađe odem do Podčetrtka pa tam platim nego da im plačam u Hrvatskoj,a Tuhelj nudi duplo manje od Čateža i Aqvalune a cijena je skoro ista

SeaMan 17.07.2008. 20:06

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1087132)
Ovo je ka neko podjebavanje jeli:D

Nisam često doma :p

A mislim da ni tebi u splitu nije baš super u nekom stančiću..osim ako nisi na mejama..

Kakve meje sine moj, baće su zakon! Je da nema pucnjave i krnjavih divljaka ka u tebe, al nađe se već načina za zabavit se :D :chears:

Blizu je more i ostali "zabavni sadržaji", ne žalin se...

Nego da nas dvoje ne oftopičarimo tema su bazeni i količina klora i urina u njima :D

BladeRunner 17.07.2008. 20:31

Citiraj:

Autor SeaMan (Post 1089162)
Kakve meje sine moj, baće su zakon! Je da nema pucnjave i krnjavih divljaka ka u tebe, al nađe se već načina za zabavit se :D :chears:

Blizu je more i ostali "zabavni sadržaji", ne žalin se...

Nego da nas dvoje ne oftopičarimo tema su bazeni i količina klora i urina u njima :D

Ma baće su, da oprostiš s*anje, nikad u životu se nisan tamo okupa, kašuni i obojena može proć.
Neznaš šta propuštaš kad nema pucnjava i krnjavih divljaka, vječna tema ruganja.:D
A bazeni su skroz super..ahahahah

SeaMan 17.07.2008. 22:35

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1089181)
Ma baće su, da oprostiš s*anje, nikad u životu se nisan tamo okupa, kašuni i obojena može proć.
Neznaš šta propuštaš kad nema pucnjava i krnjavih divljaka, vječna tema ruganja.:D
A bazeni su skroz super..ahahahah

Bazeni su super i točka! Baće su zakon, al se ni ja ne bi doli okupa... Previše tvojih mi se spusti doli :gringo: pa sve sjebu :D
Za lipi kupanac volin potegnit do duća, tako je famozno... Još uletiš u kamp sa istočnim Njemcima, Poljacima, Česima itd :roller:

Btw mislin da san te 2-3 puta vidia u pupe rokeru moj :pirate:

Drugi put cu ti zalipit jednu iza uva radi lošeg izbora muzike i donit 5-6 onih lihvarskih malih bavaria :chears:

BladeRunner 17.07.2008. 23:05

Citiraj:

Autor SeaMan (Post 1089319)
Bazeni su super i točka! Baće su zakon, al se ni ja ne bi doli okupa... Previše tvojih mi se spusti doli :gringo: pa sve sjebu :D
Za lipi kupanac volin potegnit do duća, tako je famozno... Još uletiš u kamp sa istočnim Njemcima, Poljacima, Česima itd :roller:

Btw mislin da san te 2-3 puta vidia u pupe rokeru moj :pirate:

Drugi put cu ti zalipit jednu iza uva radi lošeg izbora muzike i donit 5-6 onih lihvarskih malih bavaria :chears:

:fiju:...a jebga..neam di, a tamo je dosadno pa na kraju uvik završin u ŽO'Hare..
A tek klub Baće..bože sačuvaj dosade..ma cili Split je oša kvragu, neam di izać..

A cajke definitivno nisu moj izbor,a nije ni da bježim od njih ko vrag od tamjana..:D

Bavarie prihvaćam, mada bi rađe Karlovačko 0.5L:chears:

SeaMan 17.07.2008. 23:12

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1089348)
:fiju:...a jebga..neam di, a tamo je dosadno pa na kraju uvik završin u ŽO'Hare..
A tek klub Baće..bože sačuvaj dosade..ma cili Split je oša kvragu, neam di izać..

A cajke definitivno nisu moj izbor,a nije ni da bježim od njih ko vrag od tamjana..:D

Bavarie prihvaćam, mada bi rađe Karlovačko 0.5L:chears:

Kad oni šupci u pupe poslužuju samo one male za bebaće :D
U "bačvice" je bar normalnija mjuza i srbijanke vrte guzicama na stejđu hehe.
Al rješit čemo mi par litara karlovca, nije problem ;)

BladeRunner 18.07.2008. 14:19

Citiraj:

Autor SeaMan (Post 1089356)
Kad oni šupci u pupe poslužuju samo one male za bebaće :D
U "bačvice" je bar normalnija mjuza i srbijanke vrte guzicama na stejđu hehe.
Al rješit čemo mi par litara karlovca, nije problem ;)

Ma u baća ni guzice nemogu pomoć..jednostavno mi je tamo predosadno..žohara je još uvijek zakon, pogotovo sridon, mada san tamo bija valjda 50 puta..:chears:

tpm4 21.07.2008. 00:11

u pupi bavarija 20kn, nabijem to....
ljepo pjeske do benzinske za napojit se :)

edit: a na kupanje, pa na korculu, di ces bolje(otocic di sam danas izgori). ;)

ddzombic 26.08.2008. 11:45

Tuheljske toplice su ok :goood: bio s curom

BladeRunner 26.08.2008. 13:08

Citiraj:

Autor ddzombic (Post 1120564)
Tuheljske toplice su ok :goood: bio s curom

Hvala što si nam dao doznanja da ti imaš deč...ovaj curu.
Baš si zakon, jel ti mogu bit prijatelj?:care:

joco7 26.08.2008. 13:13

LOL Blade nebi ti bio runner kad nebi cimo nekog xD

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:07.