![]() |
tarzan definitivno
|
Evo sad ce klinac biti sretan. Za njegovo godiste su besplatne igre 123 igrice na nasem jeziku. Preporucujem Super Mario igre
|
ak je ko ja Street Legal Racing Redline
a učit će ga i logičkim vještinama a bome i o mehanici par stvari :D |
nfs underground --> bit će i više nego zadovoljan ;)
|
hvala svima
|
Meni je na kompu bar što znam prva igra bila blood sa nekih 7 godina......
I ispo sam ok :D |
Ima Ubisoft: Catz, Dogz, Horsez - tri igre, radi se o ljubimcima: kupaš ih, hraniš, njeguješ, treniraš, vodiš po izložbama itd.
|
Citiraj:
|
Flash igrice s neta...
freeonlinegames.com miniclip.com google.ba |
super mario naravno :D
|
Preporuka igrice za klince 3-4 god
Trebao bih preporuke za neke igrice za klince, tj klinku od 3-4-5 godina, što bi se vrtilo na P4 2.4 celeron 9600SE i 512 DDR-a.
Prvo mi je pao na pamet Super Mario, ali ništa dalje od toga ... Hvala ... |
Shrek the game?:lol2:
Samo, debelo si ograničen s konfiguracijom. Danas osnovnoškolci igraju isključivo 3D igre. A te igrice za djecu su bolesno neoptimizirane i na brzinu urađene. Na pamet mi padaju jedino flash igrice. Na netu ih imaš milijarde. :D Evo samo jedna stranica zanimljivog naziva: www.flashgamesforkids.com |
Angry Birds :D
I mozda World of Goo. |
Rosso rabit in trouble i santa claus in trouble...
Prejake su, ja sam rossa odigrao pred malo:goood: |
Citiraj:
:goood: Mrak, sad sam skinuo "zeca" i malo ubijam dosadu na poslu na laptopu :) Hvala na svim idejama, sve ću ih isprobati. Ako se sviđa meni ne znači da će i njoj ... :fala: EDIT: Vidim da ima i : http://www.abcgames.sk/udaje/cd_obaly/90/9038_f1.jpg |
Vidim da nitko nije spomenuo Chicken invaders. =)
|
Citiraj:
moj buraz ima 8 i igra gta -.- |
Preporuka igara za djecu
Pitanje za mame i tate PCeksperte; trebam par preporuka igara za nećake, a posebno za nećakinje, svi su tu negdje 9-13 godina, pa ako tko ima kakvu preporuku da napiše, neke arkadne igre, mogu i edukativne, svejedno. Hvala
|
Ja cu im preporuciti ono sto ja trenutno igram :D
Bomberman online: http://www.bombbuddies.com/ Tetris Battle: http://www.tetrisfriends.com/ Dobro, Tetris im mozda nece bas biti zanimljiv, ali Bomberman bi mogao biti :) |
za nećake gta san andreas, igro ga ja dok sam bio balonja pa osto nekim čudom normalan i antiagresivan.
a za nećakinje sims ? |
Citiraj:
Sims je stvarno ok za nju. Ali opet, imaš tu baš ono, old skul igre tipa Sonic... |
Sims, City Zoo (mislim da se tako zove), NFS U2, Lego Racer, Flat Out 1, MX vs ATV i slicno; ne bi trebali nesto posebno vise od toga da ih zabavi
|
Minecraft, Call of Duty serijal. Nemojte odmah one fore neću agresivne igre i slično. Ja sam doslovno odrastao na Call of Duty i Medal of Honor serijalu, i nikad problema samnom :) najveći problem je odgojit dijete da shvati da je cilj igre u tome da napreduje kao igrač, ali i kao osoba u komunikaciji s drugima, jer rijetko se naiđe na kulturno dijete danas, pogotovo na online igrama :)
e da. Broken Sword serijal, dosta teško al zanimljivo i dobro za razvijanje logike. Osim toga Star Wars Kotor i slični RPG-ovi gdje se radi na razvijanju lika i u pogledu dobra i zla. |
Meni je prva ozbiljnija igra bila quake 2 i imao sam 12 ili 13 godina ne znam, isto se ne smatram agresivnom :D, al u svakom slučaju, ne znam što je danas aktualno. Tako da je za dečke lakše naći, što se tiče djevojčica, simsa se uopće nisam sjetio, hvala, uzet ću sve u obzir.
@Drift_King, ovaj city zoo, ili zoo tycoon je isto stvarno dobra ideja za curice. thx :goood: |
Plants vs Zombies definitivno treba probat.
|
Sve Lego igre za malu i veliku djecu, koju god da uzmes neces falit, mom sinu je nekako Batman Lego najbolje sjeo, dok su od lege dica luda za Star Wars Lego serijalom. Uglavnom Lego :D
|
Citiraj:
Inače, slažem se i sa ante2, LEGO serijali su fakat odlični, to čak i sad volim zaigrati :D |
Evo izašle su negdje prije Giana Sisters - Twisted Dreams.
Original igra me držala uz TV još za vrijeme Commodore-a. Ideš, skačeš, skupljaš dijamante. |
Neighbors From Hell
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:10. |