![]() |
HgSpot
BFG GTX 280 OCX 3000,00 kn P.S. Oprez!!! Koristiti 3D samo po jeftinoj struji :) |
hehe da po jeftinoj tarifi ko prat vesh po noci ;)
|
btw, gtx260 uskoro dobiva 55nm čip sa 216 stream processora (umjesto 192) i nešto višim taktovima za istu cijenu. to bi onda moglo postat dobar omjer uloženo/dobiveno. vrijeme će pokazati...
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Nego,vidim da svi pljujete po njoj zbog potrosnje,jel to zato sto ste govorili onim "tatinim sinovima" da ne uzimaju napajanja po 700+ W posto se nikad nece iskoristit pa vam je sad krivo sto niste bili u pravu,pa se grizete :p..ccc :D(sala,naravno):) |
pa za poštenu konfu sa GTX280 dosta je i 500W PSU
meni je veći problem kaj mi digne temp sobe za minimalno 10°C |
Citiraj:
gtx 280 se grije manje nek hd 4850 |
Citiraj:
|
Citiraj:
4850 se uopće ne grije pretjerano:) Jedino ako držiš vent na 21%..... |
O tome i pričam :)
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://translate.google.com/translat...Fq%3Dexpreview |
Citiraj:
btw pojacalo "trosi" struju i grije se. |
Bolja je 9800GX2 u 3dmarku, barem meni. (gledajući prijašnju eVga 9800GX2 i sadašnju XFX 280GTX.
Manja buka kod 280GTX. Više volim single card riješenja, nego SLI. 9800GX2 - HDMI (veliki minus pošto nema niti jedne sa običnim TV-Outom (koliko sam ja vidio)) GTX280 - TVOut ;) |
da ne otvaram sad novu temu imam problema sa driverima instalirao sam 180 betu i uopće mi se ne pojavljuje control panel kao da se ništa nije instaliralo, probao sam sad i 178.24 i frula opet
jel zna netko u čemu je problem, imam windows vista ultimate 32bit |
to je zato kaj imaš vistu...
Ja sam grafu koristio samo na XPu i delalo mi je sve bez beda. |
nemam pojma kaj je sa ovim driverima, sad sam očistio sve u safe modu stare drivere i ništa, updejto sam bios frula, grrr:Machineg:
|
Ja sam normalno uspio instalirati 178.24 i 180 sa GX2 na vistu 64. Pogledaj prije nego što ideš instalirati drivere u device manageru, da li ti učitava grafe kao standard vga ili kao unknown device. Ako ti je jedna jezgra unknown device prvo updajtaj driver sa standard VGA. Zatim instaliraj drivere.
|
ma joj poludio sam i izbrisao sve sa kompa stavio winxp i radi sad sve, bemti vistu :Machineg:
:fala: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:45. |