![]() |
sad igram na 640x480 sve na low, i imam 40-90fps :D meni je ok ovako igrat samo fpsa nedostaje :D valjda bi imao onda 250 na toj rezi i detaljima... Sta se tice e8400 i e8200, razlika je maybe 100kn, ovaj je 2.66 a ovaj 3.0, pa mi bolje uzet e8400...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
....pa 25Fps-a je 25Fps-a, bilo koju igru da igraš na 25 je igrivo i sve više od toga je teško za uočiti (ali ipak uočljivo) ....ako uzmeš u obzir da telka radi na negdje 20-25 Fps-a, to bi ti trebalo sve reći....:beer: |
Citiraj:
@Mr.G4m3r: I ja se bilježim sa štovenjam za ono mlaćenje po glavi.:lol2: |
Citiraj:
Ma nije ti to baš točno , dapaće nije ni blizu , npr 25 kad igraš igru i iza toga vidiš 200 , rečeš omg ne igram istu igru. Na 25 je u biti trzanje i primijeti se to itekako kod iskusnijih gamera. 60 fps je vrlo ugodno i fluidno a preko nije toliko osjetno ko ta razlika ali se i to osjeti. 125 je fenomenalno. |
zar vi ne koristite v-sync???
|
Call of Duty 4: Modern Warfare - tema u koju možete preseliti sve daljnje razgovore o FPSima.
|
Ma v-sync je povezan s refresh rateom pa ak ti je Rf.rate 75hz onda ti je max frejmova 75 ak ti je Rf.rate 60 onda ti je maximalni broj fps-a 60 i prek toga nemote kolko god ti imao jaku grafu.Ma s 8800gts ce mu letit cod 4 vjeruj mi kartica je zvjer i jos ces imat izvrstan proc tak da nema razloga da ju ne upiknes!!!
|
Citiraj:
Zašto se koristi FPS lock a ne VSync? Zato što VSync koristi još jedan buffer u kartici da bi održao FPS na nekoj vrijednosti te samim time guši memoriju i performanse. Usporedba, 30FPS vs 60 Filmovi vs igre i 60 FPS VSync |
Citiraj:
Zesca glupost... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:09. |