![]() |
zakon :D
a da, zaboravih... odlican review nadam se da nece nitko zamjerit ako kazem, odkad si preuzeo te reviewe, pravi je dozivljaj citat tako kvalitetne clanke na nasem materinjem :D keep it up |
Potpis...
Jedva cekam full review :) |
DO jaja grafa..... e i kloknite ju totalno ono ! Napravite i 3D Mark 06 test ! Vec razmisljam o CFx 3850i4850
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
oce se moc to uparit sa 3870x2? :D
|
Da. :) Sve moguce 38x0 i 48x0 kartice ce se moci upariti.
|
Citiraj:
ljudi ati je napravio buuuuuuuum, vec sam razmisljao kako prodati ovu svoju i cekati ove 48xx ali sad ostaje opcija, samo kupiti jos jednu iz 48xx serije i dodati na 3870x2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo moraš imati na umu da su to sve kemije... |
Malo o arhitekturi RV770:
http://www.extremetech.com/article2/...2320860,00.asp Svaka čast ATI/AMDu, prava revolucija. |
Citiraj:
Mislim svoju zamjenit za bolju koja će koštat sitnu lovu, jer će doć HD4xx0. |
Hmmmm.....
Kao nekakav review Ati 4870: http://www.bilgiustam.com/512mb-ati-...2006-testleri/ Sada koliko je pouzdano i tocno nebi znao, ali ovo je jako dobro... ajmo cijene dole :D Jedino je pitanje sada kako ce se ponasati sa hrpom AA na vecim rezama.. |
Citiraj:
|
jesi, jesi...i ti si popusio vrijednost kartice :)
to sto mozda nisi toliko platio je druga stvar :) |
Citiraj:
prodam ja nju bez greške i do 1800knkn...sutra da ju dam u oglasnik...2g gare ima i tjedan dana korištena.. |
nemoj jebat?...evo ja prodajem svoju za 1800 :)
|
bravo Krešo,čestitam! pravi si borac!
|
Citiraj:
To je i dalje najjača Ati kartica na tržištu,kakva god euforija bila oko 48XY.. |
Citiraj:
Potpomognuto nekim brojcicama naravno! ;) |
Citiraj:
to je neko moje viđenje stvari..koje je opća konfuzija,kliknite link obavezno... http://www.techpowerup.com/reviews/P...D_4850/25.html možda i najbolji crash site za 4850..mislim da za 1250kn imamo winnera...i savjetujem ekipi sa 3870,x2 i ostalima da pod hitno rezerviraju 4850...kartica je iluzija koliko je brza po ovom siteu... to je čisto gledano bang for buck..al nije mi to jasno pogle jerry mark06,i ETQW negdje zaostaje brutalno, pa u CoD4 ima recimo 20 fps više nego 3870x2...weird. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hehe da, ovo se opasno zahuktalo, ali u pravu si...sreca jednu sam prodao za 2000kn dok je jos toliko vrijedila :D
|
Kako bilo,fleks bi se izbljuvao na ovaj techpower site..jer po njima u peaku 3870x2 troši 304W...što baca u vodu tonu njegovih postova od 160W potrošnje...meni je osobno slabo došlo...304W:wtf2::hitthewal:
A kažem..i performanse su u najmanju ruku diskutabilne.. |
ne znam koliko trosi, ali sigurno ne trosi malo :S...dosla razlika u struji za 300kn, sto s obzirom da sam imao 2900xt i sad ovo i nije cudno :))))
|
Citiraj:
i jos uvijek nisi naucio da je to potrosnja cijelog sistema a ne same kartice |
Citiraj:
Ne znam baš...al ok..kako sam i napisao,dosta mi je čudan cijeli site,kao da je napamet pisan..iz glave,fps i ostalo.. |
Evo stigla u ElkoTecha - Sapphire-ova - ATI X14850 DDR3 512 MB - za 990 Kn + PDV.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:34. |