![]() |
olecranon :D
|
Citiraj:
|
mene malo puklo vrijeme pa sam se isao voziti bajsom 30km
i naravno nakon treceg puta vamo tamo rokne mi zadnja guma 20km od kuce :((((((((( ali naravno nisam nikog zvao pokusao sam stop ali nitko ne jebe pa sam vozio tih 20km na felgi :( Imam trkalicu ali felga je ostalo citava. Probajte si samo zamisliti kak je voziti na felgi tu kilometrazu,jos ima i jedan uspon |
Ma najljepše je odleteti s bajsom h jezero i to velikom brzinom. Samo probajte birati nekakvo kaj je duboko i bez mulja , jer bute u suprotnome smrdeli tjedan dana po mulju. ( govorim iz iskustva :D )
|
Citiraj:
|
Tjah .... nema me 7 dana i ti već pokušaš samoubojstvo - ma dobro je pajdo, vrnul sam se. Ne moraš odmah motorom o zid :D
Samo ozdravi mi ti pijanduro :beer: :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čemu to služi osim za napravit salto, ja isključivo koristim stražnju i đon tenisica,:burn: I like the smell of burning rubber.:D |
Citiraj:
Kad se već o bajsovima govori, napravio sam upgrade(mislim ne još, djelovi su u mojoj sobi, čekaju ugradnju sutra), pa umjesto prednjeg pogona - shimano altus sada je SR Suntour PFF, a umjesto zadnje kazetice (shimano acera) sada je SRAM Powerglide II 850. Još su tu i nove pedale, lanac, gume.... uglavnom spizdio sam dosta.....mogao sam si kupiti novog Kellysa:( Kako se spuštati niz sljeme i gdje se spuštate?? Koliko km?? |
ajd nek se otvori tema u Svaštari za nas koji vozimo tu i tamo bajsove:D
|
Citiraj:
Za majicu ćemo se još ćut |
Citiraj:
|
Upravo se vratio sa previjanja. Natjerao doktoricu da mi izbroji punte (šavove), 19!
U srijedu ih vadim, a za oko 7 dana počinjem sa laganom rehabilitacijom. Gips uopće neću trebat nosit :D Sva sreća što sam na moru, pa ću se rehabilitirat sa pivom u ruci (desnom, ipak nju rehabilitiram) i nogama u moru ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Brz oporavak Lorde, pa da možeš doć na :beer: na Grobnik :D
A mogli su ti dat i koju mlađu sestru... :D |
19 god. doktorice su nepostojane...
osim u svedskim akcionima... |
ßeller, vidi se sta pratis :p
|
tc...tc... opca kultura .. sram te bilo
|
Upravo izvadio punte.
Evo postam par slika od jutros i slike od motora koje sam slikao jučer |
h
|
o
|
n
|
d
|
a
|
!
|
Pa ovako na oko ne izgleda da je u lošem stanju. I da, kako Honda VFR izgleda dobro. Na kraju školske godine jedan lik iz razreda mi je dva sata govorio sve o takvoj hondi.............on je fanatic..
Budeš ga popravljao ili?? |
Citiraj:
Jedini problem je u tome što ne mogu radit jer mi je ruka u kurcu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:21. |