![]() |
Što Windowsi i napajanje?
Kakvo je napajanje uopće bilo u igri |
Reci ljudima... Sto posto ih zanima kaj je zapravo bio problem.
Brijem da si kupio novo napajanje i nisi vidio poboljšanja, pa si reinstalirao Windowse i sve se sredilo? |
Prvo proslo napajanje nije davalo dovoljno grafi pa nije mogla radit na full performansama,drguo windows vista 64 bit driveri su katastrofa.
instalacijom windowsa se sve popravilo |
iz cega si ti zakljucio da proslo napajanje nije moglo "davat dosta grafi" i da zbog toga nije mogla radit na "full performansama"? gluposti...
2 stvari ti se mogu desavat ako je napajanje preslabo, ili ti se komp uopce nece bootat ili ce ti se restartat kod opterecenja, nemoze drugacije... e sad buduci da je bilo lakse kupit novi PSU prije reinstalacije windowsa i tak nije moj problem, a bogme nisu niti moji novci, ali da jesu baceni u vjetar? jesu... ajde sad probaj opet ubacit staro unutra i javi rezultate... o kojem se uopce "starom" napajanju radi? |
Heh valjda znam zasto sam mjenjo napajanje ova grafa ima 2 6pinska utora a ja na proslom napajanju nisam imo niti jedan takav 6pinski,naime dobio sam sa di spojim 2 molexa i imam 1 6pinski utor i tako sveukupno mi uzelo 4 molexa a to napajanje ima samo 4 molexa,i sta vas jos zanima osim sta nisam mogo ima dvdrw ukljucen niti jedan cooler na kucistu,btw dobio sam frotrona 650w za bivsi xilence 500w i uz minimalnu cijenu,a ako je ciji problem zasto sam potrosio novce to je moj problem,ja sam vas samo pitao za savjet u vezi 9800gtx a ne financijske savjete
EDIT:restarto mi se komp sa proslim napajanjem |
nhf ali onaj Xilence je dosta za tu grafu (vozio sam C2Q i 8800GTS 512 na no-name napajanju sa 240W na +12V) ali nema veze.... da nebi bilo daljnje nepotrebne rasprave lock
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:59. |