![]() |
Ali na švapskom :D.
|
Citiraj:
Nema balkan? Jesi siguran da to nije demo? Kako mogu napraviti taku igricu a da nam ne daju balkan, kad je u Europi 90% kamjondjija porijeklom sa balkana? :D |
Nigdje nepise da je demo :D.
mapa :( |
weeeeee
jedva cekam.... :D onako.... scania V8 lagano "reži"..... aaaaaaa.... melem za usi ! jos ako ce se moci (valjda hoce) sastavljati svoj radio.... psssss... sreci nema kraja ! :beer: |
znaci ima autobahn?nice..:D
|
Koliko ja znam, UK version je trebala jučer biti puštena i prodaju.
|
Dupli post...
|
to je demo...upisite u google euro truck simulator german....
a ak je izasla kak nema nikakve obavijesti na njihovoj stranici? |
Izasla je, odigrah pola sata danas.
|
svi igraju, a nitko nece uploadati koji ss...:)
|
Citiraj:
Sta ovo nisu dobili ni licencu za gradove? :D XXXX} Editirano na zahtjev moderatora.... A ja bas mislio ono: Sarajevo - Minhen ili Pariz - London |
Citiraj:
Gdje su ti SS-ovi? Je su li gradovi imalo realisticni? Kakva je razlika imedju 18 Wheel of Steel i ove gluposti? |
Kako samo nedostaje trokraka na ovom Actrosu. Nadam se da će se nać netko pa napravit neki superpatch kao kod PES-a :D
|
Citiraj:
Bas sam htio reci kako me podsjeca na PES :D Inace, mislim da ce ubrzo biti patch... Samo, za kada je najvljena verzija na engleskom? |
Navodno bi danas trebala izaci za UK.
|
Citiraj:
Bas sam htio reci kako me podsjeca na PES :D Inace, mislim da ce ubrzo biti patch... Samo, za kada je najvljena verzija na engleskom? |
koji je tebi? vec drugi put isti post postaš?
|
Citiraj:
Ne znam... Do neta je, nebitno... Evo malo SS-ova, skinuo demo prije par minuta... http://www.imagesforme.com/out.php/t...415215.bmp.jpg http://www.imagesforme.com/out.php/t...445029.bmp.jpg Inace... Igra je cisto solidno... Kamion i prikolicu cete malo teze osteti, za razliku od 18 WoS gdje steta raste iz sekunde u sekundu... Kao sto vidite ja vozim Scaniu, koja se na ifri zove SWFIT (tako nekako)... Buduci da je na njemackom jeziku jedva sam se snasao, a ne mogu namjestiti volan nikako... Sigurno postoje opcije, ali ja ih nisam nasao zbog nepoznavalja jezika... Takodjer moram napomenuti kako ovdje kilometri "lete"... Predjete oko 20 metara, a ono vam otkuca kao jedan kilometar... A od Berlina do Frkankfurta imate nesto manje od 450 km.... Toliko o igrinoj realnosti... Raskrsnice su radjene na principu 18 WoS-a, znaci imate nekoliko tipova raskrsnica (onih kad silazite sa autoputa u grad, onih kad se ukrstava vise autoputeva odjednom)... Tako da igra nema veze sa stvarnim svijetom... Dok recimo, prije neke raskrsnice imate one znakove koji vam kazu u kojem smjeru put vodi... I prvi znak je udaljen nekih 1 km od raskrsnice i iza njega slijede jos 2 ista znaka... Izvinjavam se na traljavom objanjenju... Odoh ja igrati.... Uskoro ju uploadati jos SS-ova i video clipova koje sam pripremio... Do tada, skinite si demo i zabavljajte se... |
Jel taj na njemačkom demo ili cijela igra?????
|
Citiraj:
:beer: EDIT: cisto solidno izgleda ! Pretpostavljam da je na max postavkama. samo cu cekat punu verziju ! neda mi se s demom zaje**** samo bi te zamolio ako ces jos ss-a stavljat da puknes interijer ! :D narucito me ta scania zanima :D :beer: |
Citiraj:
Nisam vidio nikakcu razliku izmedju ovoga i prave igre (iako pravu igru jos nisam igrao)... Ovdje imas sve sto je najavljeno u najavama igre... Inace, za pocetak ste totalni amater i kroz igru napredujete... Za pocetak samo vozite po zemlji koju ste odabrali... Da biste presli granicu i usli u druge zemlje morate platiti... Ne znam sta je to sto morate platiti, ali bez toga ne mozete nigdje otici iz zemlje... @zeljac, rado bih ti prikacio kakvu slicicu... Ali me upload zeza kao i net... Stoga, zao mi je... |
Citiraj:
Nemas frke ! :chears::chears: svejedno cu je kad tad zaigrat :roller: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisam vidio nikakcu razliku izmedju ovoga i prave igre (iako pravu igru jos nisam igrao)... Ovdje imas sve sto je najavljeno u najavama igre... Inace, za pocetak ste totalni amater i kroz igru napredujete... Za pocetak samo vozite po zemlji koju ste odabrali... Da biste presli granicu i usli u druge zemlje morate platiti... Ne znam sta je to sto morate platiti, ali bez toga ne mozete nigdje otici iz zemlje... @zeljac, rado bih ti prikacio kakvu slicicu... Ali me upload zeza kao i net... Stoga, zao mi je... |
I jel izasla puna verzija na engleskom? Igra izgleda dobro :)
|
Skinuo sam onu verziju na njemackom ako je to cijela igra stvarno me razocarala , jer ima samo 4 marke kamiona, ako je demo valjda ce u cijeloj igri biti vise kamiona :)
|
A zapravo kao imaš više marki kamiona. Mercedes, Scania, Volvo, MAN. Tu i tam se vidi i koji DAF, Renault i Iveco. Nema baš puno europskih kamiona
|
Citiraj:
ali ovo su definitivno najbolji/najpoznatiji. ako cemo tako, mogli su nabacit bar 2 modela od svakog proizvodaca... ma, bitno da je Volvek tu, a za ostalo :fiju: :beer: |
Na pocetku kad kupujes kamione nema Man,Daf i Iveca
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:05. |