![]() |
Istina, totalno sam pomijesao modeme ! :lol2:
Naime, imam DSL-360T (Annex B) a stavio sam firmware od DSL-300T (Annex A ekvivalent). Prvi post ispravljen. :goood: Sto se tice ISP-a, to je HT Mostar (u BiH), koji inace za POTS koristi Annex A a za ISDN Annex B. Kad se dsl pojavio ja sam imao ISDN liniju i radi toga sam uzeo Annex B modem. Naravno, poslije sam se prebacio na POTS i nastavio koristiti modem ali sa firmwareom od 300T. Ostatak price u prethodnom postu. :) |
Provjeri parametre konekcije (VPI, VCI, . . ) jer tamo koriste drugčije nego u hr.
Svakako preporučam da uređaj postaviš u Bridge mode a "iza" stavi normalni router. |
Citiraj:
Citiraj:
Nikad nisam imao potrebu za PPPOE konekcijom, uvijek mi je trebao ekstra router tako da i nisam znao za ovaj problem. Za njega sam saznao kad sam probao na dsl liniji u sestrinoj kuci. Naravno, probao sam i na mojoj liniji i modem se isto ponasa. |
Dakle Bridge mode radi a PPPoE mode ne radi ?
Rekoh a i sam znaš da taj uređaj jako loše (rekao bih nikako) radi u Router modu rada, naprosto za to nema dovoljno hw snage. Po tom je gori od čuvene Kasde. Ili taj uređaj u Bridge mode ili traži drugi za Router mode. |
Definitivno ne u router mode.
Meni je doduše dobro poslužio za bridge sve dok nisu jedan po jedan pokrepavali LAN portovi na njemu... |
Citiraj:
|
I meni treba za OT. I sve sam skužio : sad me zanima ako nekom prilikom budem želio da opet radi na t comu što mi je ciniti ? origigi fw od 584 ?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:53. |