![]() |
Jedan zarez četiri gigabajta sa servis pakom jedan...
|
1 privitaka
Evo vam ga na :D
WinXP SP1. Sve mi radi OK :beer: |
1,05 GB...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
rekao sam...
moze ga bit sram u biti sta ne zagovara linux... |
Napokon sam uspio evo gledajte i divite se:beer: :beer:
|
meni je 860 megi
2000pro sp4 sa time da nisam jos nista micao ide mi ispod 600 megi... Inace xp sa svime trebaju biti oko 800 megi a 2000pro 400megi... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da ne duljim previše pogledaj ovdje klikni |
Citiraj:
|
Eto rekorda: win 98, instalacija stara 2 godine -> 3.34 gb na disku od 8GB (radi se o kompu u firmi)....pod Winblowsima instalirano sve i svašta....LOL.
|
Windows- 1,09
|
E lako je na prevaru tvrdit ciji su windowsi najveci.Ja sam u windows folder zgurao par divx filmova pa mi je bio 5GB.:D :smoke:
|
Hmm brisanje dllcache nije lose, zivnuli su windozi primjetno. Inace potpuno ispraznit i prefatch folder isto smanjuje poprilicno kolicinu podataka.
I bezbolno je Trenutni size 1,26 GB |
dllcache ti ne treba jer ce te win upitati za CD kad nesto trebaju iz tog foldera, odnosno kad se neki sistemski file promjeni. Al meni je i to iskljuceno jer ne volim da me se gnjavi dok prckam :D
|
Znaci dllcache moze pa pa? Alrighty then. :D
Meni zauzima 400mb. :clap: A direktorij "Downloaded installation" i "Installer" ? Vidim da su tamo setupi od programa, mozda ce se buniti ako bude ups nestalo. :D |
Isključi system restore, također nekih 200-400Mb.
|
|
1.77GB sa brdom *.dllova, windowsi instalirani prije pola godine i još uvijek rade "ko novi".
Ako išta mrzim, onda mrzim poštelavanje i uštimavanje svih servisa nakon čiste instalacije! |
Ja jednostavno ne mogu izdrzati toliko. Unistavam ih kako god stignem jel volim saznat kako se sto vise gresaka rjesava :D
BTW ovakve stvari je korisno znati da si olaksas instalaciju: http://www.msfn.org/unattended/xp/reference.htm http://www.microsoft.com/windowsxp/d...ploytools.mspx |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:51. |