![]() |
Ima li još netko "sreću" poput mene da ih ne može osposobit na xp-u na 3870x2? Pcie x1, crossfirex disabled. Jao, kako volim ATI...
|
I ja sam imao problema sa 8.3 driverima za 3870 X2 na XP-u lud sam bio a na visti se zna smrznuti tu i tamo
|
Napredak. Witcher mi se crasha brže nego sa 8.4, a bome i COD4. Na visti 64, normalno.
Ponovo na stare drivere. |
...
Citiraj:
kupio burazu danas zotac 8800GTS, instalirao mu na kompu, naravno odmah probao alt-tab i juri kao i na 7600GT... ocito je to neka ATI-eva boljka... no opet na ovoj 8800GTS kao i na 7600GT mi je mis u warcraftu 3 trom sto se pak kod ATI-evih nije dosavalo. Cekam sad neku nATIVIDIA graficku koja nece imati niti jedan problem od navedena 2 hehe :) |
jesi probao format C: :D,možda su se driveri od nvidije previše uvukli u sistem i korumpirali ga:D. Inače na x1950gt i eto sad na HD3870 nisam imao tih problema da mu dugo treba dok prikaže sliku,čim stisnem alt+tab odmah je vani:)
|
Kod mene isto odmah izađe van, a kod povratka u igru treba koju sekundu, ali to ovisi o igri...
|
Jap, sve ovisi o igri i verziji drivera...malo-malo se neko žali na to...
|
ocito niste dobro shvatili...
netreba mu uopce da pokaze sliku... Sliku pokaze odmah nego nemogu u sljedecih 2 sekunde nista stisnuti s pointerom, ali mogu ga micat. |
a o te dvije sekunde ti zivot ovisi, jelda :kafa:
|
OT: U Warcraftu i pola sekunde znaci :D
|
1 prikaz na 2 monitora how to?!
ovako imam 2 19" lcd wide screen monitora i htio bi ih staviti ako je to moguce da rade kao jedan,tj kad pokrenem igricu da imam prikaz na oba a ne da je na jednom igrica a na drugom desktop,imam lg 194wt i philips 190cw spojeni su na ati hd3870 koja je na ccc 8.5
|
Clone mod moraš odabrat...
|
a di i kako
|
Citiraj:
:D:D:D Odi u CCC i nađi tu opciju... |
ako ima Omegu onda nema CCC :D
|
Citiraj:
|
pa da znam kako i da sam je nasao onda ocito nebih pitao a to kaj ste vi svi velike sveznalice i kaj mi se rugate kaj ja jedan obicni smrtnik nezna nije moj problem
i ako odaberem clone mod onda na 2 monitora imam 2 potpuno iste slike,ako logicki razmisljamo,a meni na 2 monitora treba 1 slika! |
Citiraj:
Citiraj:
Prvo si rekao jedno a sad drugo-kaj tebi na kraju treba? Ti bi izgleda na svakom monitoru po pola slike ili kaj...? Ne kužim. |
treba mu da ja pola slike na jednom a druga polovica na drugom
|
čekaj, oćeš što? da ti jednu sliku "rastegne" preko oba monitora??
|
znaci odem i pokrenem npr video stisnem full screen i da dobim sliku preko oba monitora znaci da je na jednom jedna polovica,a na drugome druga,isto tako i za igrice...
|
|
napravio sam to,al cim nesto maximiziram to ostaje na samo jednom monitoru...
|
|
ATI dual view problem!
Pozdrav,
Imam pitanje koje se tice gledanja videa za vrijeme rada na racunalu.Spojio sam LCD i TV ;i primjerice dok radim pustim klincima crtic na TV i normalno browsam po netu.NO kad minimiziram video na monitoru onda se makne i slika na LCD-u.Kod nVidie mi nije bio problem nastelat da radi kako treba (opcija autodetect)No kako sam kupio plocu sa radeon grafikom moram reci da se bas ne snalazim .Dakle radi mi dual display ali mi se slika makne kad minimaliziram video .Pa molim pomoc hvala 50kb max, sve preko mora u thumbs:) |
Citiraj:
a nemam tog u opcijama... |
Evo instalirao sam jucer catalyst 8.5 cisto radi DX10 i Crysisa i Creeda, kad ono sranje. Kad upalim igru ona animacija Crytek, intel inside bla bla, sva u nekim kockicama i hijeroglifima. Test drive Unlimited steka ko da nema drajvera nikakvog, COD nece nikako. I fino ja vratim stari drajver i opet sve ok, sta mislite sta je uzrok svemu ovome? Mozda bih trebao reinstalirat svaku igru sa nabacenim catalystom 8,5?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:22. |