![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Jbga ako sve ne probas neces znat uzrok. |
veli lik na sapphire forumu da je napajanje preslabo za grafu... hmm ... sto vi mislite?
|
ma jok, napajanje je dovoljno, probaj sa drugom grafom
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo izvadio jedan keks i igrao cod4 oko pola sata-45 minuta bez problema... prije je to bilo nezamislivo... buraz ce sad nastavit s assasinsom testirat... molim se da sam nasao problem.. vec mi je dosta 3 dana zahebancije...
|
Citiraj:
Mislim da je 78C za 8400 stock puno previše... Citiraj:
|
Citiraj:
Btw moj B3 je isao do 96c, a TomRi mislim da ga je navukao i preko 100c. :) |
Citiraj:
|
Kad vise nisam znao sto cu izvadio sam jedan keks rama i komp je radio normalno.. Assasins igrao bez crashanja i po dva sata, cod4 isto tako... Sa dva keksa mi je to bilo nemoguce... Danas sam stavio samo ovaj keks za kojeg sam sumnjao da je otisao i opet radi normalno... Cim stavim dva zajedno pocinju crashovi... Otici cu zamijenit ram-ove.. Jel bi to mogao biti i problem s maticnom?
uf.. cini se da sam nasao uzrok.. jedna plocica je sa cipovima s obje strane , a druga ima cipove samo s jedne strane.... sad na zamjenu :-) ok domy... isprika |
Nemoj za svaku glupost otvarati novu temu, možeš to sve reći i ovdje.
|
Probaj staviti samo onaj na koji sumnjaš da je crknuo, jer ni meni nisu zajedno htjeli raditi dvostrani i jednostrani, a oba stika su ispravna...
|
Citiraj:
|
Ako možeš, zamijeni. Dosta matičnih ne voli kombinaciju SS i DS modula, tri umetnuta modula i slično. Ciljaj na to da imaš jedan, dva ili četiri modula s istim rasporedom chipova (bankova).
|
admin moze lock... zamjenio ram.. uzeo 2*2GB Kingmax 800 i radi savrseno.. sve leti :-)
zahvaljujem svima koji su mi pomogli u rjesavanju problema |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:44. |