![]() |
Citiraj:
ipak je malo nowiji,a neznam jel se isplatio prijeci sa owoga na fusion. ja imam owo http://www.thirdwayblog.com/images/1...M3%20Power.gif |
Ok, :D ljudi a sta kazete na mokro-suhi brijac? (ono top-shop tv prodaja)
|
Citiraj:
|
Probao sve električne-dobri su za brzo brijanje, samo u 99% slučajeva moram popravit britvicom vulgaris dva mjesta na vratu.
Isto su tako dobri za potkresavanje bradurine onim šišačem kad se zapustiš:D Inače-Mach3 (Turbobogte:D) i pjena za jaču bradu. |
Citiraj:
|
ljudi koji imaju vremena najčešće koriste žilete a ovi kao ja koji se u žurbi briju koriste aparat jer je brži i neš se ozljedit ako se žuriš:)
900-1000kn je bacanje novaca za istu stvar koju možeš dobit za 400-500! ovi skuplji idu pod vodu i bežični su najčešće, dok su ovi jeftiniji na žici i imaju manje atraktivno pakiranje te se ne reklamiraju na tv-ju:) |
Ima itko akne od vas koji ste probali taj el. brijac da mi kazete kakva je situacija sa pristevima...Mogu ih zakaciti elektricnim?
Jer sa ovim normalnim redovito poslije brijanja izgledam ko da sam izasao iz rata... |
Citiraj:
ok su ovi fusion!! dali ti šta valja onaj "precizni trimer" ?? |
Citiraj:
|
Meni se isto kao puno bolje rijesnej pokazala britvica od elektricnog. Imao sam dva philipsa i braun cruzer. Cuzer mi se nikako nije svidjao a i vrlo je lose obavljao posao. Machovi su dobri al ide mi nazivce sto moram nakon 3,4 cm obrijane brade ispirati ostrice....
jel netko isprobao ovakvu spravicu http://www.koridor.cz/inshop/picture.../MUO1014BW.jpg |
Nema boljeg elek. brijaćeg aparata od Brauna.
-osobno koristim cruZer2 (LINK) i preporodio sam se prelaskom na njega sa običnog načina brijanja. -još ako se uzme u obzir da osoba imao osjetljiviju kožu onda su elek. brijaći aparati ko stvoreni za to. (mali je problem ako imate gušću bradu onda ju morate detaljnije brijati sa onim dijelovima za uređenje brade) |
Citiraj:
|
Nisam jos koristio el. brijaci aparat, skupi su mi, koristim Fusion vulgaris bez baterije, i mogu reci da mi je odlican, btw za one koji imaju osjetljivu kozu, kao ja, brijte se nakon tusiranja, nemojte koristit onu pjenu po <10kn, Gillete po 16-20kn sasvim oke, i nakon brijanja se dobro umijte hladnom vodom, ne stavljajte nikakav alcohol-based (vecina danas) aftershave, i trebalo bi bit u redu ;)
Moram pocet skupljat pare za dvije nove glave, ove dvije mi traju vec 5 mjeseci :D |
Citiraj:
Pa ne brije se 007 u svakom Flemingovom romanu bez razloga samo pod tusem. Jednako tako i Charterisov Simon Templar :) To je nekoch bilo u gospodskom Savile Row bontonu svakog pravog genta. Imam par prijatelja koji rano ujutro nakon brijanja znaju izgledati kao da idu na zaruke kod Idi Aminove kceri. Za kožu koja lako plane nakon brijanja : 1) Nikad se brijati ujutro nakon dizanja dok je koza osjetljiva. 2) Prije brijanja, barem 10 minuta mlakom vodom se umiti i ne brisati vodu. 3) Staviti kap alkohola na britvicu ili isto tako na mrezicu brijaceg aparata, povrsina mora biti dezinficirana. 4) Koristi gel a ne pjenu. Moze cak i regenerator za kosu ili baby ulje. Kad je povrsina jako skliska i hidrantna, manje povrsine koze skidas dok brijes. 6) Nakon brijanja, neki blagi balsam koristi, nikakav aftershave. Samo balsam na bazi kreme koji odma epitalizira nadrazenu povrsinu. Ako ovo postujes, mozes i sa najmizernijom plasticnjak jednokratnom britvicom napraviti posao a da pritom ne izgledas kao glavni lik iz Argentovog filma. Sto se tiche aparata... bome jedno 15 godina ih ne koristim sigurno. Braun i Philips su mi bili najdrazi. Braun je imao nevjerovatno kvalitetnih modela pocetkom 90-ih, dok je jos proizvodio i audio opremu. Aprat moze nekad posluziti u brzini, ali brtiva je britva. Doduse ja mislim doslovno na britvu,pravu brijacku britvu. Ali s time se zbilja opsano brijati ako se zuri. Krivi dan bi mogao ostaviti autogram koji nebi tako brzo nestao sa face. 8 |
Mach 3 i Gilette gel. One jednokratne britvice ne podnosim.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:lol2: ima moj stari neki philijev mislim..meni se glupo brijat sa tim, čupa :D ja uzmem (kao jelc) aparat za šišanje i sve zbrijem i onda sa britvicom popravim.:D shala, sve sa običnim ilitiga jednokratnim rješim jer ih imam punu kutiju :D |
Citiraj:
8 |
Joj daj Visage nemoj me vuć... Pleeease... :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja se brijem žiletom, i to prije brijanja se umijem vručom vodom, iako se najviše volim obrijat nakon kupanja/tuširanja kad je koža fino meka
A nakon brijanja, pogotovo ak se sav rasrežem i iskoče mi prištevi, umivanje ledenom vodom, onda se koža stisne i nema krvarenja |
Jel nestanu prištići sa el. brijačem.
Jer 3 godine :D mi to ide na živce:fiju: |
Koristim Mach 3 Biturbo :D Gel također ide "pod mus" a glazura je sa nekim baby losionom. One aftershave-ove nebi ni neprijatelju preporučio...
Citiraj:
|
Ralon i samo ralon..(u nedostatku istog koristiti nitro razređivač ili solnu kiselinu)
..ostalo je za ciganovića i ekipu. |
više seksa :)
|
zivjela elektrika
svaka cast i machovima i protectorima ali ja sam pobornik električnog brijaćeg i vjerojatno ću biti do kraja zivota Slazem se da britvica uvijek obrije nesto bolje, dublje, trajnije ali... Za mene koji se brijem svakodnevno nema do kada ja uzmem svog trenutno philipsa i fino se u par minuta obrijem, umijem i spreman sam za dalje. Brzo, jednostavno i dobro brijanje. A sa britvicom od 100kn za koju 3 zileta dodju koliko i brijaći: Sjetis se da se trebas obrijat i odmah ti padne mrak na oči. Odeš u kupaonu, jedva nađeš aparat jer se ženi ne svidja kako ga ostavljaš pa nadješ gel/pjenu, (nedaj bože da je britvica tupa ili da nema pjene jer odmah abort mission) Fino se namažeš, i klizi žilet, malo se ruka zatrese ili naletiš na neki prisšt, deformaciju kože, hebeš svima majku rano ujutro, krvariš, zaustaviš krvarenje nastaviš pa opet zarežeš... I tako svaki dan. Malo karikiram ali... Čemu sve to kada se može jednostavnije, elegantnije, čišće, jeftinije i praktičnije sve to izvesti? |
Jedno pitanje i od mene. Sto mislite o Philipsu HS 8020?
Dok se brijem britvicom rijetko mi se dogodi da ne iritiram vrat ili porezem u podrucuju adamove jabucice. :( |
osobno koristim philips speed xl hq8150
zadovoljan sam jer obrije kao zilet, jedino na 2 mjesta na vratu moram popravit, i onaj trimmer na njemu je dosta koristan za uredivanje drugih dijelova :) |
Jel ima netko tko se može odlično obrijat sa el aparatom?
Znam jako puno ljudi koji na vratu ne mogu sve skinut nego im treba britvica za pomoć. Ja ne mogu na lijevoj strani brade, kak god pokušam uvijek ostane. :( |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:33. |