![]() |
Citiraj:
već sam posto link di MSI dere sve navedene ploče pa onda može i ona uć u izbor:D |
I made d desižn
Kupil si bum abit ic7-g, i875, ddr, zvuk, fw, s-ata, socket 478 , makar bi htel max 3 , ali ovak bu mi ostalo jos penez pa si morem kupiti A-data memoriju.
Jedino kaj me sad još brine je moja WWII grafička kartica , koja more delati na agp 2X i 4X , kad je na 2X onda dela na 3 i nekaj volti kaj mi matična ne podržava , a kad je na 4X onda dela na 1 i nekaj volti kaj podržava. Tak da mi sad na kraju nije jasno dal bu grafulja ili matična sama prebacila na 4x , jer je po defaultu ova na 2x. Ustvari, evo jedno pitanje. ak ja metnem na matičnu grafulju koja radi na večoj voltaži , tj koju matična ne podržava kaj se bu dogodilo? dal bu sve zgorelo , ili bu matična javila grešku ? |
Ne bi trebalo izgorit al ne bih to preporučio.
zašto ne uzmeš Asus-a za Intel to je definitivno najbrža ploča, naravno Deluxe model. |
ako ti na 4x radi na voltaži koju ploča podržava onda će sve biti ok jer sve matične (s kojima sam ja radio) automatski stavljaju na maksimalni prijenos (znači u tvom slučaju na 4x)
čak i da ti ne prebaci automatski neće se nikaj skurit već nebu grafa radila zbog nedostatka voltaže...u tom slučaju pokreni komp sa nekom WW1 pci karticom u biosu si namjest na 4x,stavi svoj grafulju i cross your fingers :D |
Obavjest
Dragi drugovi i drugarice , sa tugom Vas obavještavamo da naša kolegica Matsonic MS9147C odlazi u povjest. Na njezinu i našu žalost danas u 21:00 h joj je istekao mandat i sada če ju zamjeniti nova i jača mlada nada gospođa Abit is7 -g. Ispračaja naše kolegice Matsonic neče biti , jer če mo joj ispuniti zadnju želju a to je da nastavi svoju službu u starom kučištu nakon što se nabave još neki određeni organi vlasti koji ča nad njom služiti mojem bratu.
Dolazak nove drugarice Abit se očekuje več sutra ili prekosutra kombijem iz Zagreba gde je do sada radila u jednoj firmi zvanoj Links. Radujte se drugovi i drugarice budučnost nam , ustvari meni , dolazi. |
e da , kak se opče zamjeniti matičnu ?
mislim , znam ja ono sve spokopčati nutra jer to sve piše u upuitstvima , ali kaj s biosom , a treba nutra nekaj pošteljavati ili on sve sam prepozna ? i trebam reinstalirati windowse ili netrebam ? |
to ti bu denis slozil kad ti dofura mbo u svom skoda pickapu
|
Citiraj:
i ni vrag da buju mi gore deli onu FUJ naljepnicu ? |
ice prenesi bratu moje saučešće...jadni dečec nezna kaj ga čeka :D
na novoj ploči moraš sve ponovno naštelati,ali ona se bu automatski složila donekle(bu prepoznala proc i rame,hdd,optikanere i slično) tak da češ za sve probleme i sitnice mogel pitati stručnjake u intel sekciji |
1 privitaka
Matšroniks --------------- POČIVALA U MIRU.
|
Citiraj:
|
Za tebe je mrtva. Kao i Britney. :D
|
Citiraj:
To da:D |
nem dobil is7-g , nego onu bez g , tj is7 :( , jer ove prve več nemaju , ali za svako zlo neko dobro , za onih 200 kn razlike sam si zel onog čufteka od 300W tak kaj morem hititi vun 300W JNC sa TT ventom na sebi kaj ruži ko mlazni avion ( piše na kutijici od venta 38Db ali mi se čini da je bar 48 )
|
Pa TT-i deklarirano rade 48, a ne 38dB:confused:
|
Citiraj:
|
Dal da nakon promjene ploče reinstaliram windowse ili da samo napravim repair?
Frend je napravil samo repair i sve mu dela , ali mi se čini da je to nekak povezano sa srečom , pak nekome dela a nekome ne. |
Pa ako hoće najbržu za svog Intela onda nek uzme Asus-a. Em je jeftinija te još k tome i brža.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:28. |