PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   !!! Ukraden HP6710 laptop (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=106870)

yedwy 10.05.2008. 12:45

Samo ću reć par stvari...

@Fault
Žao mi je da si popušio ali IMHO možeš si taj laptop otpisati, posebno zato jer je dignuta u menzi, znači da je izvjesno da ju je dignuo neko ko vjerojatno nije "poznat policiji" i ako se sam ne nasanjka (da je totalni kreten) taj laptop nećeš nikad dobit natrag...
Inače čak i da ga policija ćopi tešk da ćeš do kraja postupka dobit to natrag jer će biti zapljenjeno kao dokaz, hence jedno 6mj do 1g ćeš čekati sve da ga nađu sutra...

@Filozofi
Neznam jel vama jasno da se za takav obračun i uzimanje pravde u svoje ruke kakav se ovdje predlaže ide u buksu i to na malo duži rok ako bude posljedica po lopinu, osim toga ako bi ga pretukli ne samo da bi dobili buvaru nego bi mu još i plaćali odštetu jedno 5-6g sa jedno pola svoje plaće kad bi vam tužio guzice za nanošenje ozljeede... I budite sigurni da 100% dobiva sud, nažalost znam ovo iz prve ruke jer sam u familiji imao slučaj sličan tome tako da ne izmišljam... :smoke:

Baja 001 10.05.2008. 12:54

Citiraj:

Autor Hamm (Post 1023030)
dogovoriš se za primopredaju..dofuraš par frendova reda radi (da budu u blizini)...i polomiš mu ruke i noge :chears:

to bi ja napravio..ne podnosim lopove :)

Imao takvu frku za MOB, čovjek je odma vratio kad je vidio 6 likova (that include me) sa 2m i min 100kg!

Citiraj:

sve u svemu sretno s otkrivanjem tko ti je maznuo lap ali znaš i sam da nemaš baš izgleda :)
Hmm, mislim da je to već otišlo u djelove, ili kompletno za male pare. Znam kako likovi rade, sigurno neće ukradeno u oglas. Nego se on druži u takvim krugovima, i nekom e ga uvali za 2k kn i gotovo!

RisingPower 10.05.2008. 12:57

Citiraj:

Autor yedwy (Post 1024990)
@Filozofi
Neznam jel vama jasno da se za takav obračun i uzimanje pravde u svoje ruke kakav se ovdje predlaže ide u buksu i to na malo duži rok ako bude posljedica po lopinu, osim toga ako bi ga pretukli ne samo da bi dobili buvaru nego bi mu još i plaćali odštetu jedno 5-6g sa jedno pola svoje plaće kad bi vam tužio guzice za nanošenje ozljeede... I budite sigurni da 100% dobiva sud, nažalost znam ovo iz prve ruke jer sam u familiji imao slučaj sličan tome tako da ne izmišljam... :smoke:

Baš tako. Zakon je često na strani lopova koji su u ovoj državi nažalost zaštićena vrsta. Ako mu razbiješ tintaru onda se još vucaraš 15 godina po sudovima, izgubiš hrpu para itd... Zato je najbolje spriječiti nego liječiti. Treba držati sve svoje stvari uz sebe i nikad ih ne ispuštati iz ruku. Žrtva je najčešće sama kriva jer ne pazi dovoljno.

SarKast 10.05.2008. 13:02

neće bit naodmet, oglasiti recimo na radijima: kult, županijski...

možda je neko usnimio "novi" lap kod nekog poznatog!?!

škodit' nemre!!!

sretno!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:38.