![]() |
nije valjda da ti frend nema net pa ti ga nemoze poslat prek MSN/ICQ/xfire/google talk/mail...?
|
Ne nego ga mora nać na XS-u :D:D
|
a daj molim te, ploca je sada kod mene ali proca nema, cekaj da dodje proc pa ce bit SSa!
|
Citiraj:
|
Blood Iron ima pise od iza na kutiji.
|
Citiraj:
|
tocno, pa pise na kutiji da ima lol
|
Citiraj:
inače na ploči se nevidi baš ta digitalna regulacija, al ko zna možda je drugaćije riješeno. |
Gledam oko socketa i nevidim digitalnu regulaciju.
|
ako pise da ima kako onda nema? nema dropa ja je sad testam
|
Citiraj:
Citiraj:
Svaka, ali svaka ploca ima dro(o)p, sada ovisi na kojoj decimali se on iskazuje. Bulletova ploca dropa 0.005 - 0.01 (P5K vanilla sa E8400)... EDIT: Dali to znaci da veceras mozemo ocekivat neke rezultate konacno ili? |
Citiraj:
Citiraj:
Do sad nisi niti pokazao onog E6750 na 625MHz FSB-a, niti to da ti ploča nema vdrop. |
veceras? veceras sigurno ne jer nemama proc, testam plocu na celeronu 420, nemam ni dobar hladnjak vrtim ga na 2.5GHz na box cooleru -_-
EDIT: se moze na Celeronu 420 spustat multi jer ja u biosu nisam nasao da se moze? |
Citiraj:
EDIT:nasao sam mjesto mjerenja vcora na ploci, i nema dropa, sad kako da ti to slikam da dokzaem da ga nema? |
Celeron nema opciju mjenjanja množitelja kao i što ne podržava EIST i C1E
|
di je taj famozni SS sa 625MHz FSB-a? nema ga i nema ga...
|
bit ce sam rekao da treba strpljenja, sad cu trcat tipu doma i odmah mu clockat komp bez pitanja, mislis da je to tako lako, pa jedva sam ga nagovorio na onaj prvi test da vidim kolko ploca ide jos sam mu trebao i platit zbog toga sto sam mu testao plocu!!!
|
7 dana je prošlo a mi još ne vidjesmo SS,a OC record da ne spominjemo :smoke:
|
625 MHz FSB...kaj je netko povjerovao? :D
|
:rolleyes:
:D yeah right,znaš da ne volim prtzat |
Ja sam isto gural 700MHz FSB-a u biosu...keve mi...radil je na 7000MHz...i to na 1.35V....
Samo...ne znam zakaj nije štel uć u windowse? Moram stavit Vistu. http://www.smileyarena.com/emoticons...ow/grinder.png |
nisam niti mislio da ce dati SS
|
Mozda mu se NB cip razletio pri bootanju u Windoze :D
|
Čovjek misli da je došao na PCPlay forum pa da ljudi puše takve priče :kafa:
|
misliti je... (dalje nastavite sami kako vam odgovara)
:D :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:49. |