![]() |
Citiraj:
Kao i uvijek sastanak je nakon škole/faxa/posla/sapunice, dakle od 16h pa nadalje. mjesto je "Bakina Kuhinja" ... bar mislim da se tak zove. to je odmah iza OTV-a u zgradi strojarskog faksa na platou ispod nivoa ulice. |
Citiraj:
|
U možd čak i dođem na ovaj meeting:beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Lanparty u plamenu prekrasno:D :D |
Ja dolazim ;)
2 majice za mene i 1 za Lord Clockana ulaze u moje prljave rukice :D |
Ja najvjerojatnije neću doć.:beer:
|
ja dolazim sa lanparty rev. B i aopen kučištem :D
ponesem i digitalac jer koliko sam skužio uvijek nitko ne ponese fotić pa se slika sa kamerom od mobitela :clap: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
neznam ja bum mozda isto donjel foric od frena neki sony 3.2 mpixela pa valjda bu neke vrijedil, uglavnom svakako ce biti bolje od fotica na mob-u(rak ovo neide tebi)
|
kja je s onim kaj ne mogu doći u to vreme ili nisu u zg?
zakaj nije bilo neke obavijeti u vezi majica na mejl? hoći li kasnije biti još kakva podijela majica? |
Pitaj ozrena on ti je ovlasteni distributer PCE majci,pa se valjda mozete dogovoriti da ti posalje postom
|
kaj vas je sunčeko i Žuja hitila????
1 privitaka
di su sljike slonovska bagro??????
ja bi poslal da sam imal s čim sljikati..Paskea je njegova obesila za jajajaja pa ne stigne,Jeltz je svojega pozabil.....Rak iz principa ne sljika s mob kamerom....ha??? kaj sad? di su sljikee??:beer: :beer: |
Ja sam otišel nakon tequille, oko pol 9, Žid... ovaj Paske je ostal, skup z Horzom, RAKom, Bl@deom, VGA om, Dr. Tomom i još nekima ( sorry nemrem se setit).
|
Kak je tequila dobro sjela. :D
Ja sam isto moral gibat nekaj sitno prije 9. |
a kaj je sa nama koji smo se isto bili zabilježili za majce , da nam se to poštom pošalje :rolleyes:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Fakat-ništ se Paške ne javlja:D
|
He, he...Mitzek, to novo leglo a?
Next time ja donosim svoj fotič, ovako postaje smiješno. Stalno se kao nalazimo, pijanka i to a nikad dokaza. Sve nešto kao mutno, kroz maglu i to. A onaj gad od Paske kao slučajno mi mrkno DVD. Hladio se čovik, nema što:D Vruče brate bilo ko u pečnici a:p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A bilo bi bolje da sam ga donio...onda imam gdje natrpati CD-e, DVD-a, pljuge i sl...ovak sam Paškeu podamfal pol kutije jer sam bio ljen ići do auta:D :D :D |
Paske je lijepo ponudil pljuge je mu ženica ne da da doma puši.
Pa lijepše je pušit Marlboro neg vražji Walter. :smoke: :smoke: :smoke: |
Decki mi moramo neke napraviti jel nam Paske nece poslati slike! a da se mi ljepo svi zaletimo do njega...;) :D
|
meni je mucho drago kas ma vas sve manje-više upoznal i žal mi je kaj nisam mogo dulje ostati...
|
Do Paskea? Može. Svako nekzeme palicu, letvu i idemo. Ženici bumo napravili uslugu jer ga neće ona morat lemat. :D
|
vidis ipak na ovom forumu vrijedi "prokletstvo fotica" jel na paskea je isto palo sto se vidi iz fotki.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:12. |