![]() |
Uzmi 2407 i to je to...
|
Molim preporuku monitora za rad u AutoCadu.
Jel vrijedi ovaj te novce . (s-pva matrica)HP LP2465 Trenutno gledam u samsunga 225bw i nemojte ljude uvjeravati da je ista stvar TN i ne TN matrice (o bojama sada nebi ali kut gledanja baš i nije isti a kod velikih monitora se to jače primjeti) |
Definitivno je velika razlika i u kutevima i bojama (govorim iz osobnog iskustva)....
Što se tiče HP-a, pogledaj si malo ovaj link....odlična stranica za monitore... http://prad.de/en/monitore/review-hp-lp2465.html |
Citiraj:
|
Taj HP je dobio vrlo dobre ocjene na toj stranici a iskreno ta stranica mi se cini ono bas strucna u pogledu ocjenjivanja kvalitete boje i prikaza LCD.
@MIK Jeso ga mozda probo u dućanu? Iskreno rađe bi njega uzeo nego Della, posto za Dell samo citam o bugovima i bugovima... |
U firmi uzimaju dva nova monitora za rad u cadu a ja lagano drukam za LP2465 pošto samo HP dolazi u obzir.
|
Onda cekam tvoje dojmove, dogovoreno? :-)
|
samo da dodam da sam vlasnik Benq 241W monitora i da nemam nista lose reci za njega. Kupljen je u hgspotu cim je stigao, cini mi se prije godinu dana i stvarno je odlican !
|
Slazem, se al mislim da dođe 7500 kn ili...?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:12. |