![]() |
Citiraj:
tada su bili na forum.hru dosta nesusretljivi :gringo: |
Citiraj:
:D |
Citiraj:
Mi se ovdje ne bavimo bananjem. Rješavamo takve kao ti na puno suptilnije načine. |
Citiraj:
..meni ga je zabavno i banati :D :D :clap: |
E, ja sam ga nakon prve poruke ignorirao, pa ću tako i dalje. A pošto sam iz Splita, boli me kita za njegove psovke. Može do sutra, a neće kazat ništa šta neću čut tijekom dana na poslu, na ulici...
|
Citiraj:
:clap: :clap: :clap: dežavu |
i tako ovo nije vise EQUIev vec UPOv topic :D
..ma kad gledam kako se razvija.. najbolje da ga preimenuju u FJBG :D :burn: |
Citiraj:
Svako, ovisno o stupnju zrelosti, a i karakteru, ima potrebu za izražavanjem svog mišljenja. A sve u svrhu postizanja određenog cilja. Da li je u pitanju jednostavno razmišljanje, ili potreba za dokazivanjem nečeg, ovisi o čovjeku. Ako ćeš psovat, psuj, meni osobno stvarno ne smeta. U Splitu se psuje za dobro jutro, a baš iz razloga što ljudi ne znaju iskazat šta misle na normalan način, pa onda dodaju u svaku rečenicu neki spolni organ, nečiju mater ili oca. Čovjek se navikne. A je ga i ja serem. Ka' da ću nešto postić s tim. Nego, znaš koju poljsku psovku? :D |
Citiraj:
Sad ste me zbunili :confused: Ja sam inače često na IT forumu - ali se ne javljam često. Dobil sam dojam da tam postaju isti ljudi koji crpe informacije iz BUG-a i sličnih izvora. --- ČAST IZUZECIMA. Tak da mi se neda prepirati 90% vremena - javim se ponekad i dam svoje mišljenje i to je to. Dali mi je netko stal na žulj - NE. Barem koliko ja znam. Trenutno nemam niš protiv nikoga - barem kaj se tiće PCE i IT/PDA foruma. Priznajem - zbunjen sam ko kvočka - još sam ispal evil moderator :D ROTFLMAO Kaj se bana tiće - ako se ne varam bilo ih je par - Ushirlo vjerujem je sljedeći na meti :rolleyes: . Razlog je bio DivX isl. stvari. Doduše - već je to bilo jako davno, pa se možda i varam. Čisto ovako - iz fore: PRAVILA -- iako im treba update - svi su lijeni to napraviti :rolleyes: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Hebiga - neke se stvari toleriraju i ne prate. Ipak - psovanje jedan drugog ( ne mislim pri tome npr. jebiga, već jebo ti ..... ), piratluk, razmijena materijala pod autorskim pravima ... itd se neće i ne tolerira se. Ma da ne duljim - imaš iskustva i sam znaš kaj se smije, a kaj ne. Nije da si od jučer ;) |
Ma sve 5.
Protiv psovanja i vrijeđanja, uplitanja uže i šire rodbine sam 105%. Pitaj ushirla, on ti može potvrdit :D Ovo za sig mi je najviše zapelo za oko, jer su pravila tvoj post, a imaš sigčinu i pol. Za wareze i piratluk postoje drugi sajtovi. Jedino se ne slažem sa odredbama o chatanju i spamanju, ali jebiga... :D |
Nemoj ti o chatanju i spamanju. :fuming:
Što se ti ne slažeš s tim? Treba to dokinuti. :rambo: Vidi kako se Žderonje toga pridržavaju. Od samog početka se držimo principa. Da ne velim kako sama tema mora biti vezana strogo uz kompove. |
Citiraj:
|
Citiraj:
al ak usporedis datume onda bus vidjel ko od kog crpi IDEJE :mad: |
Citiraj:
|
Citiraj:
P.s: pozdrav Equilibriumu:beer: |
Moram i ja pozdravit Equilibriuma
Pa želim ti sretnu dobrodošlicu. :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:16. |