![]() |
Čestitam na otvorenju :chears:
Sviđa mi se stranica, ali imam jednu zamjerku/prijedlog: kad klikneš na moj račun i općenito kod procedure kupovine, umjesto gumba "spremi" ja bi stavio "dalje" ili "nastavak". p.s. ja sam isto uzeo jednog accelera, baš bi mogao jedan dan svim forumašima u Zagreb dostavit komponente :) |
Citiraj:
da vidim da ću se jedan dan probuditi, nakrcati gepek i peglaj po Zagrebu :) |
ajd čestitam na shopu :)
biti će narudžba za koji dan |
too :)
nisam jos stigo sve pregledat,no budem tokom dana,naravno i narucio nest :D btw forum rula:banana: |
kod mene se spreman neki UBER mod koji će bit popraćen na PCE-u tako da bi uskoro trebalo hardveraj posjetit
|
Ja mislim da ću piknuti jednu Auzentechicu, već je vrijeme da se malo sound podsustav kompa obnovi, samo još nisam odlučio koji model će bit u pitanju...
|
Beshtya,čestitam legendo.Skoro sam pao s stolca kad sam vidio:"hardveraj je otvoren".
|
Evo, ako bi se recimo ovo moglo nabavit:
http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=184485 Izgleda jos bolje nego Xigmatek. :D Nadam se da ce ponuda u buducnosti biti jos bolja. :) Sretno sa prodajom! :) EDIT: Je, bolje od Xigmateka: :D http://www.frostytech.com/articlevie...id=2271&page=1 |
Čestitke:chears:
Ludnica je šta su cijene lipo okrugle a ne neke xxx.90, .99 ... :fuming: ne znan zašto ali to me iritira. Čini li se meni ili se slikice stvarno puno učitavaju:stoopid:? |
čestitam,i sad ćemo napokon u online kupovinu
|
Svaka čast, uskoro bi si mogao piknut DFI infinity. Na kraju jel ima nešto od onog popusta za pcex članove :)
|
Odlicno, svaka cast!
|
popust na šopu
samo da ponovimo za neke koji ne znaju :)
na sve cijene na šopu imate 5% popusta za keš!!! samo kod narudžbi ne prikazuje popust tako da nakon što pošaljete narudžbu dobivate od mene ponudu sa popustima ;)..a sad idem malo i svoju ženu gledati (umjesto kompa-bilo je i vrijeme nakon 3 mjeseca :) |
svaka ćast care....sajt jako ljepo izgleda....odma sam se regao i naravno naručio par sitnica periferije....živio....:chears:
|
sve pohvale za shop i za forum. ipak na forum imam par zamjerki oko dizajna no necu o tome tu
nadam se da ce te se zena sjetit kad te ugleda :D |
sviđa mi se ovo s cijenama :) i sigurno ću nešto uzeti, i još vidim da je smbu :)
vidim ima jako dobrih proizvoda koji se rijetko di mogu naći...pohvala :beer: |
Citiraj:
|
Jel bude Hardveraj u katalogu nabava.net ?
|
Citiraj:
Strpljenja malo. :D |
Čestitke na otvorenju shopa, ponuda je vrhunska ako i dizajn sajta (već sam stavio recenziju za G9 gore :D), već mi je par stvarčica upalo u oko... Posebice Accelero S1... :D
@žile: Budem ja uzeo Accelero pa ćemo skupa ići po to ili da dođe na moju adresu! ;) |
care, čestitam na otvorenju i puno sreće i sretnih kupaca. :goood:
|
pozdrav
Svaka čast na otvorenju i sretno sa radom.
Prva narudžba je pala, a za dalje čemo vidjeti kad padne "pemzija".:D |
|
Citiraj:
|
hvala svima na čestitkama. Dizajn i ponuda će biti postupno poboljšavani...inače za sve koji još nisu regani i ne čitaju forum na hardveraj.hr kratka obavijest:
da me od danas od 13 sati pa do nedjelje navečer ili pon ujutro neće biti online (svatovi i pričesti :beer:...ako ima bilo kakvih upita ili nešto slobodno regularno koristite PM ili mail. |
imaš free reklamu na blogu :) (ima cca 1000 posjeta mjesečno..barem u zadnje vrijeme)
|
svaka čast, znam da će uskoro jedan accelero s1 pasti
|
Citiraj:
Jel imaš dobrih batcheva na lageru od E8400? |
|
Čestitke na shopu!! Moram priznati da sma bio skeptican malo u startu kada si navodio koje bi stvari imao u shopu i po kojim cijenama :D Drago mi je da si me razuvjerio.
Usput, fantasticna ponuda! Napokon kvalitetni dijelovi za vodeno! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:43. |