![]() |
Ne želim bit babaroga i plašit ljude, ali formatiranje nije riješilo problem što on i dalje zna gdje živiš. Anyway, mislim isto što i Vuco, frend od nekog tvog frenda te vidio negdje sa tim zajedničim frendom pa te htio impresionirati. Tako da vjerojatno nemaš brige.
Btw., za JMBG 7 znamenki dobije iz datuma rođenja, 2 znamenke su regionalni kod koji mu nije problem znat jer je iz istog grada. Ostaju još 3 znamenke i zadnja kontrolna. Baš me zanima kako je došao do ove 3 prije zadnje. |
Citiraj:
|
neznam baš da ti do imena i prezimena nemože doći putem IP-a. Znam da čak ima neka web stranica koja ti valjda da neki cod ili aplikaciju koju staviš na tvoju web stranicu i sad ta ti alipkacija po IP-u reče tko te posjeto na stranici, koje je riječi upisao u google da dođe do tebe, i koja mu je adresa (stanovanja) i ime. Tako da ništa nije nemoguće.
Da ti možda nije dao adresu bloga ili tako nešto na kojemu je imao to. |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.regos.hr/UserDocsImages/d...obrazacr-s.pdf |
Ma 100% sam siguran u to, ta ti aplikacija reče ime i prezime onoga na kome je internet odnosno tko je potpiso ugovor s t-com i reče adresu toga mjesta na kojemu je taj adsl priključak. To znam jer sam vidio da je na jednom blogu jedna stavila prnt scr te alikacije i sad pisala je adresa sabora i ime i prezime i kojim je riječima došao taj do stranice (to je na tom blogu i bilo zanimljvo :))
|
Citiraj:
nisi bila haknuta, to je bio samo još jedan hacker wannabe i veliki "frajer" jer zna čitati podatke iz popisa stanovništva |
Sry sto malo kasno upadam, ali evo mozda i ja nekad mogu pomoc u ovakvim situacijama. Drago mi je da je dobro proslo.
|
Citiraj:
Citiraj:
hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:37. |