PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Overclocking (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Ploča za overclock (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=10551)

Sky 30.05.2004. 19:53

Citiraj:

Originally posted by Shteff
nemrem to vjerovat:confused: kak su onda frajeri na ovom linku što sam dao mjenjali množitelj, dobro imju neki iber bios ali ipak...hmmm da nije neka patka:confused:
Ma pusti, Freek brije. Njemu ta ploča čas prepoznaje, čas ne proc, čas može mjenjati množitelj, čas ne, pa mu desktop Bart radi na 1.375 na 2.1 GHz...
Svaki forum ima nekog bolida, a Freek je naš!:D

rendula 30.05.2004. 20:04

Sky imaš pravo, meni taj Freekov proc mi stvarno nije jasan, nisam našao na netu nikoga komu je desktop barton radio ni s približno niskom voltažom kao Freeku. Možda je fora u tome kaj mu nije uštekano dodatno 12V napajanje.

nodavilp 30.05.2004. 20:04

bit će da je do proca od Frek-a a ne do DFI-a
ak sve skoro ploče mogu mjenjat množitelj stvarno ne kužim zašto jedan DFI(koji je jedan od boljih proizvođača matičnih) ne bi to dozvolio:confused: :confused: :confused:
a da je i to točno nebi ona bila najbolja ploča za AMD.

previše :beer: dečki,smanjite malo:) ;)

Freek 30.05.2004. 20:14

Ovako sad ste me raspizdili jer nemate pojma o čemu govorite.
odgovor da je u biosu zaključan množitelj je stigao sa DFI-a zato ne serite ne NE pravite se pametni.

Drugo e sad ću vam postat slike s CPU--z i aide pa da vidite na kojem naponu i kojoj frenkvi radi ovaj proc.

skate to hell 30.05.2004. 20:27

To ti je proco ja isto mogu mjenjat množitelj u biosu ali se frkvencija ne mjenja i zaključan mi je proco.

Freek 30.05.2004. 21:08

al meni ga automatski promjeni evo ti slika :

Freek 30.05.2004. 21:48

evo slika nisu sve stale u jedan post pa će bit 4 posta:
EVO SKY SAMO ZA TEBE!!!!!!!!!!!!!!

Freek 30.05.2004. 21:49

br.2

Freek 30.05.2004. 21:50

br.3

Freek 30.05.2004. 21:51

br.4

skate to hell 31.05.2004. 14:05

Na koji napon mogu njaviše stavit svoju memoriju.
Usput Isus nakojem naponu ti drzis sad svoju memoriju

Sky 02.06.2004. 00:53

A di ti je screenshot 2.1 GHz na 1.375V, a Freek? I malo odvrćenih Prime95 testova u pozadini bi bilo lijepo. Imam i ja jedan proc koji boota na 2.4 GHz na 1.5V:D

A što se tiče zajeba da ti ploča ne prepoznaje proc kako treba... ili proc ili matična nisu ispravni, ne može čas prepoznavati, čas ne proc. Jesi li možda stavio cooler na proc?:D

Da se odmah razumijemo, DFI je dobar proizvođač ploča i ne vjerujem da bi mogao napraviti takav gaf na perjanici svoje ponude. Vjerojatno proc zahebava, možda nema dobar kontakt na nekom pinu, ne znam. Treba ga isprobati na drugoj ploči.

PS. A to što si se raspizdio, mislim da nikoga tu pretjerano ne dira. :beer:

MentalHarikiri 02.06.2004. 01:15

Citiraj:

Originally posted by Sky
A di ti je screenshot 2.1 GHz na 1.375V, a Freek? I malo odvrćenih Prime95 testova u pozadini bi bilo lijepo. Imam i ja jedan proc koji boota na 2.4 GHz na 1.5V:D

A što se tiče zajeba da ti ploča ne prepoznaje proc kako treba... ili proc ili matična nisu ispravni, ne može čas prepoznavati, čas ne proc. Jesi li možda stavio cooler na proc?:D

Da se odmah razumijemo, DFI je dobar proizvođač ploča i ne vjerujem da bi mogao napraviti takav gaf na perjanici svoje ponude. Vjerojatno proc zahebava, možda nema dobar kontakt na nekom pinu, ne znam. Treba ga isprobati na drugoj ploči.

PS. A to što si se raspizdio, mislim da nikoga tu pretjerano ne dira. :beer:

jao :clap: : goood :

ZMAJ 02.06.2004. 20:16

...

ouch

Freek 02.06.2004. 20:27

MA KO VAS HEBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sky 03.06.2004. 07:47

Citiraj:

Originally posted by Freek
MA KO VAS HEBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bemti, kako su ova današnja djeca elokventna. A tek sposobnost argumentirane rasprave, ma to je zadivljujuće, nemam riječi:D

Ajde, ajde, naj se ljutit, evo ti jedna :beer: za žifce, mlad si, ima još vremena kad ćeš se živcirati oko važnijih stvari od jedne matične i proca:)

Malo sam prošvrljao po forumima i nisam vidio da itko ima problema te vrste sa tom matičnom. Mora neki vrag biti s procom. Jel možda imaš copper shim, znam da je to ponekad kretko spajalo bridgeve?

vga killer 06.06.2004. 23:57

Jao Sky - kako si ti okrutan. : lol2 :

Ma ja se ne brinem. Množitelj nemrem mijenjat, ploča je smeće za OC i ja sretan, barem sve radi kak spada, nema rušenja i tih gluposti.

Sky 07.06.2004. 00:21

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Jao Sky - kako si ti okrutan. : lol2 :
Ma grozan sam, treba me tući:)
Čuj, kad kupuješ takve komponente, onda hoćeš OC-ati do boli i potpuno razumijem Freekovu isfrustriranost. Ja bi već odavno visio u servisu sa krvoločnim pogledom na relaciji matična ploča-serviserovo čelo...:D
Ali moram mu malo soli utrljati, hvalio je proc i matičnu sve u 16...:D:D
Pouka koju sam odavno naučio : Šuti i vozi!:beer:

vga killer 07.06.2004. 00:26

Da tuć, ma matičnom po glavi i to s Lanparty. : roller :

Sky 07.06.2004. 08:43

Čuj, ako me Freek hoće doć tresnuti sa tom pločom, dobrodošao je, samo nek ponese sve što je dobio sa njom ( i račun) da me može sa što težim paketom maznuti;) :D

Freek 07.06.2004. 08:48

Ma mtičnu ću sad spržit pa na reklamaciju..još samo da lik javi što moram napravit i to je to. Jer lik u dućanu mi sere da je nomogu reklamirat zbog toga što ne mijenja množitelj ako ploča radi kako treba na default-u. Pa su likovi s neta rekli da mu serem da mi Fireware i RAID ne radi , ako poznat problem.

vga killer 07.06.2004. 09:40

A njima je kao teško vidjet dal radi RAID ili Fireware?

A da prvo probaš proc kod nekog drugog.

Freek 07.06.2004. 09:46

Citiraj:

A njima je kao teško vidjet dal radi RAID ili Fireware?

A da prvo probaš proc kod nekog drugog.

da nije im teško pogledat al to je poznat problem 95% je da ne radi ako oni ne poprave.
A kod koga ću isprobat proc aj mi reci???????

Sky 07.06.2004. 10:17

Možeš kod mene, nije bad. Samo je zajeb što ćeš morati malo čekati jer ne mogu skinuti cooler sa svog proca bez izbacivanja cijele matične van. Kućište malo smeta za zakačit kako spada kuku koja drži cooler na socketu.

vga killer 07.06.2004. 10:23

Nemoj Sky. On je stalno tvrdio da je LanParty bolja od NF7 pa bi se onda zbrukao. :D

E Freek - u kakva si se govna :rolleyes: uvalio. :smoke:

Freek 07.06.2004. 10:50

Citiraj:

Nemoj Sky. On je stalno tvrdio da je LanParty bolja od NF7 pa bi se onda zbrukao. :D

E Freek - u kakva si se govna :rolleyes: uvalio. :smoke:

Pa je Lanparty je bolja..kad radi ispravno...dobro nemoj ti još pljuvat po matičnoj možda je do proca al sumnjam.
@vga: svejedno je moja matična puno bolja nego tvoja:D :D
@Sky: di ti živiš??

Sky 07.06.2004. 10:58

Vrbani, kraj Jaruna.

Freek 07.06.2004. 11:00

Citiraj:

Originally posted by Sky
Vrbani, kraj Jaruna.
pa i nisi tako daleko:D

Gabre 10.06.2004. 16:35

uu, dečki se zagrijali čija je ploča bolja..

dosadni ste, daj se više dogovorite čiji je veći :D

Freek 10.06.2004. 16:39

Citiraj:

Originally posted by Gabre2
uu, dečki se zagrijali čija je ploča bolja..

dosadni ste, daj se više dogovorite čiji je veći :D

ko se zagrijo ovo je bio prvi post o tome da je neko rekao koja je bolja između te dvije....čitaj cijelu temu!!!!!!!!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07.