![]() |
I ja sam uzea UV komplet buzirkov,jucer sam posla pare s predračunom
|
Vantec komplet bužirkov, UV rumene barve UV trakovi za pričvrstitev cevi/kablov, rumeni
Revoltec laserske led diode, UV BIOHAZARD - zaščitna mrežica, 120mm evo ovo meni stiže |
towar: nadam se da ce ti Fran kao posiljatelja navest sebe a ne cool-pc jer ces onda stvari morat uvozit preko spedicije (minimalni sped troskovi su 300 kn)
isto tako na racunu kao kupac mora biti naveden neki Slovenac |
Fran mi je reka da će sredit za carinu,a ja sam njemu sla pare priko pisma a ne ka uplatnicu jer znam da bi me inače dobro opalilo:p
|
pametno pametno tako ćeš morati napraviti i za mene
|
Citiraj:
|
: CoolRamb : DualWiel :rambo: : Machineg : suicide : wtf : : boxers : : sniper :
samo se ti zajebaji |
ebote led zašto bi ti ja mora naručivat,imaš ruke,imaš noge,imaš pameti,naruči sam ja ti neću:argue:
|
a dobro samo da ti kažen hvala
|
Nemoj se sad ljutit,viruj mi i meni je tlaka pičit na poštu,slat pare,dogovarat priko maila :beer:
|
pa nećeš ti meni posebno narućivati nego kada budeš sebi nešto narućiva samo ćeš narućiti i moje i ja ti dan pare
|
Kad budem sebi naručiva,javit ću ti,za to nema problema :beer:
|
e pa to san te pita
|
Mislin da bi bilo lipo od vas da se i meni javite na PM jer palniran ovo lito moddat stari komp.:burn:
|
ma šta to nas briga el diablo ;)
|
Aj vi meni lipo dajte lovu i ne brinite. ;)
|
možda ćak i doćekamo
|
Citiraj:
|
Fran je danas dobija pismo sa lovom i mojin predračunom.Ako želiš izbjeć carinu i ta sranja,najbolje ti je u predračun zamotat lovu tako da se ne vidi i predračun dobro zamotaj i pošalji s običnim pismom.On je na kupca stavija nekog slovenca zove se Janez Šivec i napisa je 2.5 puta manji iznos od pravog tako da ne plaćam carinu i špediciju.Ako me pitaju na carini,reć ću da je Janez moj prijatelj i da sam ga zamolija da mi kupi neke stvari.Zato šta ti je špedicija gadna,skupa samo tako.Evo valjda ti je sad sve jasno,ja sad slinim i čekam paket :D
|
blago tebi ti bar za nečin sliniš:beer:
|
Ovo lito se upuštam u velike investicije.Kad dignem šta love od prakse opet ću naručit od slovenaca.Maky oćemo li skupa? :rambo:
|
Citiraj:
|
Reminder
I ja bi cable kit.Nemojte me zaboravit: nuts : : sweating : goood :
|
kada već nismo;)
|
Re: Reminder
Citiraj:
|
ALOOOOOOO TOWAR pa jel stiglo to... ??? ??? ???
|
E, jeli ko zna kad ce otvorit onaj shop za modificiranje kucista u zagrebu Maxmodu, ima li ko mozda njihov cjenik?
|
ja san već ćuja da je otvorija iako san iz Splita
|
e tovare je li stiglo to više , ako je i ako si stavij slike odma stavi
samo može li ko objasniti kako se to stavlja , je li se moraju kidati žice ili sl.???? |
Citiraj:
no meni ta mrežica nejde preko molexa da ga jebeš pa sam samo izvadio pinove iz molexa i provukao kablove kroz mrežicu, vratio pinove u molex, i skurio one male gume upaljačem (jebiga nemrem naći fen). super je ispalo no ima zajebancije s vađenjem pinova iz molexa od se ne skuži finta... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:39. |