![]() |
Ajd, želim ti puno sreće u braku..
Lijepo se provedi.. :D |
cestitam i sve najbolje
|
Čestitke, i želim puno :beer: :chears: :frend::no2drug:svima na fešti
|
Hvala svima, posebno na "ohrabrujucim" Komentarima :)
je bilo je i vrijeme,, godine me polako stezu :) sad da mi jos klinac upadne i nema sretnijeg od mene.:lol2: malo je cudno imati prsten na ruci, tiska, pece :), ali ok. Samo se nadam da mi zena to ne procita, onda sam :banana:... Zivi bili i uzivali... slijedeci zenik moze nastaviti thread :roller: edit: Pizze pecem samo ja..:) |
sve najbolje stari :chears:
|
sretno trebat ce ti :D:D
|
sretno u mraku...mislim braku :chears:
|
pa di je koja slika sa svadbe? :)
|
Citiraj:
Edit: ...i kume naravno. |
a djeveruša? ccc nino nino :)
|
Citiraj:
Nema više..... i .... i .....:nono: P.S. Ni meni se ne sviđa prsten oko prsta (pital sam frajera kaj ih prodaje jel ima neki koji se ne kuži- maskirni) |
Citiraj:
Nemam blage zakaj žene toliku važnost posvećuju datumima...mislim ono...18 godina-kaj bi to trebalo bit, kartonski pir???:p Sve si nekaj mislim da bi htjela novu grafu za godišnjicu ali joj je neugodno napomenut...:D |
A kaj da ti velim, ko' da je mene netko pitao za datum:D (još se i dobro potrefilo 01.05 praznik nerada)
Ja samo klimam glavom i kao Fani Čapalija "It's OK". |
Citiraj:
Kad ste se prvi put vidli. Poljubili. Poševili. Posvađali. Pomirili:D Slušal buš kvocanje cijelu godinu:D |
Citiraj:
Citiraj:
Srećno i berićetno u braku!!! |
sta su meni rekli kad sam se zenio..prsten te prvo steze oko prsta, pa te nakon nekog vremena pocne stezati oko vrata:):)menini malo ne smeta
|
Citiraj:
Ehmm...šalu postrance: sreću su vam već drugi poželjeli,a ja vam želim rodu u brišućem letu,čim prije-tim bolje. ;) Uživajte :beer: |
Ja sam se tetovirao na prst di ide vjenčani, tak da ću ga imat prvih mjesec dana (pravi prsten) i onda skinut pa ak me netko pita kaj sam oženjen reći ću: Kaj se ne vidi :D I niš me neće smetat :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:12. |