![]() |
mislim si i ja produzit ugovor za tih 18mj. i piknut si zvucnike kad su vec "gratis". No ovaj formular je malo nejasan... "Broj zahtjeva" i "broj ADSL ugovora" - gdje da to nadem :D
|
na racunu.... broj ugovora, u pozivu na broj...
ja se ne bih vezao sa djavlom, no, stvanro postoji mogucnost da mi nitko nece biti dostupan jos tih 18mj, no, razmisaljam si, ako netko ipak dodje, pa, sto cu onda, gristi si usi zbog zv ili tipk i misa:)? sto uciniti, gdamn.. |
Ja sam otisao odma par dana iza nove godine u neku t-com trgovinu i potpisao taj ugovor za 18.mj i zvucnike.
Onda sam se griza stalno, ma zasto, ma sto ce mi to, ma jos 18mj, a doc ce neko jeftiniji, a otic cu na fax i niko nece koristit adsl a morat ce ga placat doma. A jos imam doma spojeno pojacalo i 2 dobra zvucnika na komp.... bla,bla Onda citam one vase komentare da kasnu zvucnici, ne dodu u roku 15 dana. Ja cekam 3 mjeseca, necu ih zvat, mozda ih posalju a ne zelim ih. Poslao pa ja jedan mail t-comu i stize odgovor: želimo Vas obavijestiti da na navedenom broju nema podnesenog zahtjeva za produljenjem ugovorne obveza za MAXadsl te da Vam je ugovorna obveza istekla sa 05.09.2007. Sad sam sretan sto se tog tice :D |
broj ugovora u najgorem slucaju saznas od SZK.
A glede sto ako se pojavi netko jeftiniji: Ako se pojavi netko jeftiniji onda mozes raskinuti ugovor prije vremena i placas samo penalizaciju u postotku vrijednosti zvucnika (ili misa i tipkovnice) 100, 75,50 % ovisno o broju preostalih mjeseci. |
ne placam ga ja jos pa mi svejedno :smoke:
bude t-com sljedecih 18mj... zalosno al istinito :D |
Citiraj:
|
Ja se još uvjek ne mogu odlučit što bi, zvučnike ili tipkovnicu, teta na SZK mi je preporučila tipkovnicu iako kaže- nikad nije probala kakva je, ali opet ne znam...joooj, pomozite
|
Citiraj:
Taj broj zahtjeva oni napisu ili?To nikako nisam nasao. A broj ugovora pise na ugovoru:D |
Potpisao ugovor prekjucer, upravo zvučnici stigli! :dobartek:
Stari Trust - 5.1 Surround Speaker Set SP-6300P u penziju! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pajdo ovo je forum o ISP-ovima, koristi search i naci ces dosta podataka o X-530 zvucnicima.
|
Citiraj:
http://www.speedtest.net/result/264475763.png Ja zatražio 8mbit, a evo kaj sam dobio... |
Ne bih ja prodavao dušu đavlu za tako jadne drangulije... Danas zvučnici, a tko zna na kakav očajnički potez se bude T-konj sutra odlučio kad ga još više pritisne konkurencija. Možda počnu dijeliti laptope dok ćete vi guliti X mjeseci za tamo neku tipkovnicu & miš...:D:roller:
|
Jel ima netko tko je poslo zahtjev običnom poštom i da su mu je došao poklon, zanima me za koliko mu je došao, i kod zahtjeva što treba popuniti za broj zahtjeva i broj adsl ugovora ja sam to prepisao sa starog ugovora pa neznam...?
|
Citiraj:
Zvučnici su barem 10x bolji izbor od tamo neke tipkovnice. |
Citiraj:
:offtopic: |
Citiraj:
Slažem se sa tobom, a ovo oko tipkovnice - znam kolko košta i znam kakva je, samo se tiče osobnog mišljenja - nije me se toliko dojmila. |
Dobro, kad si već tu, jesi im slao poštom zahtjev, ako jesi za koliko ti je došao poklon, ja sam im u srijedu poslao ali još ništa
|
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:27. |