PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Gdje da si kupim komp? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=104951)

Sicko 19.04.2008. 16:35

Nisam ja ni nazvao svoj kompijuter mjerodavnim samo sam htio staviti jednu od solucija koje se dešavaju a Bruno ih nezna riješiti kasnije a onda mu tih 450 kuna koje ste mu vi uštedili ništa ne znače u životu. I odgovor routeru..nije zagrijavanje premda sam i to provjeravao u jednom trenutku jer problem u svakom slučaju upučuje na to...hvala na pokušaju...i ponavljam nije ovo neka urota protiv vas svih koji slažete sami, i ja slažem sam, samo hoću pokazati da ti se kod kompova svašta može desiti koliko god ti znanja i iskustva imao.

ABuser 19.04.2008. 16:55

Citiraj:

Autor Sicko (Post 1006015)
Nisam ja ni nazvao svoj kompijuter mjerodavnim samo sam htio staviti jednu od solucija koje se dešavaju a Bruno ih nezna riješiti kasnije a onda mu tih 450 kuna koje ste mu vi uštedili ništa ne znače u životu. I odgovor routeru..nije zagrijavanje premda sam i to provjeravao u jednom trenutku jer problem u svakom slučaju upučuje na to...hvala na pokušaju...i ponavljam nije ovo neka urota protiv vas svih koji slažete sami, i ja slažem sam, samo hoću pokazati da ti se kod kompova svašta može desiti koliko god ti znanja i iskustva imao.

Ovako, lijepo je sto decku nastojis pomoci, ali taj tvoj problem ne znaci jer imam frenda sa istim slucajem, a slagali su mu ga u servisu, i da, problem mu je bio kao sto je netko rekao u hladjenju. dakle, decki u servisu nisu montirali kak spada kuler na proc, tocnije stavili su ga bez paste. Dakle problem je ipak u nestrucnom rukovanju, ili mozda u propustu pri slaganju na brzinu koji se svakome moze dogoditi. A i da je u samom hardveru problem, tu ne bi opet bas nista znacilo je li hardver sklopljen doma ili u servisu. Jedina razlika je da kada bi sam slagao doma, sam bi morao i skuziti koja je komponenta krepala pa reklamirat, a ovako nosis njima pa se oni s tim zajebavaju:D

Router 19.04.2008. 17:05

Citiraj:

Autor Sicko (Post 1006015)

jesi probao testirati stabilnost kompa sa nekim programom tipa prime ili memtest?

Sicko 19.04.2008. 17:41

Probao sam testirati sa svim s čim god se da i svaki put isto....mala pomoć za sve koje zanima sve su komponente ispravne i nema pregrijavanja a ne radi...a da vam otkrijem jedan dio problema ove na oko ispravne konfiguracije,prvi kao i što se obićno zna desiti memorija zeza na toj ploči te odbija raditi na 5-5-5-15 latencijama makar tako deklarirano stoji na njoj te šljaka na 5-5-5-18, manji problemčić ali eto dovoljan da ti uzme par dana života dok ovaj drugi dio problema je daleko kompliciraniji...dakle dva problema koja čuvaju leđa jedan drugom i koliko ti god mijenjao komponenta uvijek restartava na isti način tako da kad taman pomisliš pa da vjerovatno je memorija on ga opet restarta i "shvatiš" da nije memorija pa vratiš svoju "ispravnu" a frendu vratiš njegovu pa uzmeš neš drugo i tako u krug...užas

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:24.