Citiraj:
Autor Sicko
(Post 1006015)
Nisam ja ni nazvao svoj kompijuter mjerodavnim samo sam htio staviti jednu od solucija koje se dešavaju a Bruno ih nezna riješiti kasnije a onda mu tih 450 kuna koje ste mu vi uštedili ništa ne znače u životu. I odgovor routeru..nije zagrijavanje premda sam i to provjeravao u jednom trenutku jer problem u svakom slučaju upučuje na to...hvala na pokušaju...i ponavljam nije ovo neka urota protiv vas svih koji slažete sami, i ja slažem sam, samo hoću pokazati da ti se kod kompova svašta može desiti koliko god ti znanja i iskustva imao.
|
Ovako, lijepo je sto decku nastojis pomoci, ali taj tvoj problem ne znaci jer imam frenda sa istim slucajem, a slagali su mu ga u servisu, i da, problem mu je bio kao sto je netko rekao u hladjenju. dakle, decki u servisu nisu montirali kak spada kuler na proc, tocnije stavili su ga bez paste. Dakle problem je ipak u nestrucnom rukovanju, ili mozda u propustu pri slaganju na brzinu koji se svakome moze dogoditi. A i da je u samom hardveru problem, tu ne bi opet bas nista znacilo je li hardver sklopljen doma ili u servisu. Jedina razlika je da kada bi sam slagao doma, sam bi morao i skuziti koja je komponenta krepala pa reklamirat, a ovako nosis njima pa se oni s tim zajebavaju:D
|