![]() |
Citiraj:
|
dokaz da u 900-tku stanu i najbolje i najnovije kartice
http://www.imagesforme.com/out.php/t194184_IMG1073.jpg |
LED lamice
Da li se LED lampice na ventovima mogu gasiti?
|
Ne mogu, ili rade ili ni one ni ventovi ne rade!
|
Po meni je to kuciste odlicno!:goood:
|
Mogu li se regulatori od svakog ventilatora pojedinačno spojiti u jedan zajednički ili da se taj prekidač zamijeni jednim potenciometrom koji će ih sve kontrolirati?
|
pa nije predviđeno da se regulatori spajaju ali stavis na regulatorima najvecu brzinu a ventove spojis preko nekog potenciometra koji ima mogucnost reguliranja vise ventova i s njim reguliras brzinu vrtnje.
nisam probao ali mislim da bi trebalo radit, isprobaj ali mislim da ces 95% vremena drzati ventove na min jer ti veca brzina nije potrebna jer je case jeb... provjetreno, pa stoga nece ti bit potrebno ovo gore navedeno! mada bi bilo bolje da su regulatori na ventovima smjesteni izvan case-a kao sto je na antec 1200! |
Citiraj:
Bi li radilo da se svi kablovi od napajanja ventova spoje na jedan obični Zalmanov Fanmate? |
Kako bi to spojio kad Fan Mate ima samo 1 utor za prikopčati vent?
|
Citiraj:
|
Aha, to su već modovi :D
Nego jel može fan mate kontrolirati druge ventove? Baš ću probati skinuti fan mate sa Zalmana na grafičkoj i ubosti u Revoltec :) |
Samo ne znam hoce li ledice radit kad se spusti napon sa fan mateom!
|
Kako je rijeseno montiranje diskove u Antec 900 kucistu? Jel ima kakvog materijala da smanjuje vibracije?
|
Pa nema neke gume i sl. ako si na to mislio ali kao sto vidiš na slici sarafi idu kroz dvije stijenke pa su diskovi odlicno pričvršćeni i nema nikakvih vibracija u kučištu
Ništa se ne osjeti kad se stavi ruka na kučište niti se čuje ikakva vibracija osim lagani zvuk ventova! |
šteta što je ovo kućište 900 kn kod nas...svaka čast antecu ali...
|
skupo je ali vrijedi svake pare (moje osobno mišljenje) ali vjerojatno i večine vlasnika ovog kučišta!
|
Citiraj:
|
rekao sam da je to moje subjektivno mišljenje, tko misli drugačije neka si kupi što god hoće!
|
Citiraj:
Izvadio sam kaveze za diskove ostavivši ventove naprijed i stavio diskove u scythe himuro. Komp praktički nečujan, jedino se čuju motori od diskova i tihi traktorski zvuk gornjeg 200mm venta na minimumu. Bilo bi super kad bi se mogao zamijeniti nekim kvalitetnijim. |
Citiraj:
Da odma uzimam još jedan fan mate pošto bi ovaj od grafe ostavio ovako. |
Citiraj:
|
Hmmm, znači da se napraviti. Ajde možda i ja nešto probam.
|
Da malo dignem temu...
Uskoro krećem u bušenje 2 rupe radi boljeg cable managementa i nešto mi je sinulo. Kako je napajanje okrenuto ventom prema gore, tako su i kablovi udaljeni od stražnje strane, tj. druge bočne stranice. Pošto bih dobio par cm na kablovima i jednostavnije manevriranje, da li bi igralo da ga okrenem? Znači vent prema dolje... Case trenutno nema rupe s donje strane, ali mogu ih izbušiti manjim borerom. Konfa iz "Moj komp" osim grafe, ali ona je nebitna za ovo. Da li bi to "igralo"? EDIT: kućište je uzdignuto od poda onim plastičnim nožicama. oko 1cm max. |
Pa vjerojatno bi, ako se tvoj cors ne grije previše.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da li je i kako netko uspio staviti 2kom 3.5" uređaja u ovo kućište?
Npr. card reader i scythe kaze. |
moje napajanje je od prvog dana okrenuto "prema dolje" bez ikakvog busenja kucista i nikad nije bilo problema
imam cors 550w |
Opet problemi sa napajanjem.
Nedavno nabavio HX520 i okrenuo ga ventom prema dolje, ali čini mi se dosta topliji od CX-a koji je bio okrenut gore. Sad kemijam kako mu dati da diše, ali imam problem. http://www.pohrani.com/t/2N/ZO/16yPiMJo/p1020427.jpg Napajanje ide do malog šerafcigera, a kao što vidite, nožice su točno ispod. Da ih odlijepim, probušim rupu i vratim gdje mogu? Ili da zdravoseljački probušim određen broj rupica bez da diram te nožice? Može li to utjecati na strukturu kućišta, tj. čvrstoću te donje stranice? A mogao bih nabaviti deblje nožice pa ih staviti, nije ni to isključeno. |
@ borny
Dw, neće ti utjecati na čvrstoću kućišta bitno, osim ako se ne namjeravaš brutalno iživljavat na kućištu i puno je lakše izrezati. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:22. |