![]() |
Citiraj:
ajde saljite PM potvrde :) ..jer ovaj vikend je to sigurna stvar :o ..nadam se da vam nije bad utuc subotu noc do nedjelje popodne.. ..najave su takve , da kompove mozete ostaviti (sigurno i pod kljucem) i preko tjedna te dolaziti igrati po volji :burn: :beer: :cool: :clap: :clap: |
Citiraj:
Jesam,oko bure i pingvina,vjerovatno smo se viđali. |
Sve cu Vas :rambo:
...ili mozda i necu... |
Citiraj:
Eh, da, ja nisam baš gamer, pa će me kao i Gigu razvaljivat :rambo: : DualWiel : Machineg |
Citiraj:
Bas dobro bar cu nekog moci ubiti :) |
Ha-ha, još da sam ja sa vama u ekipi bila bi to živa propast. :D
|
Citiraj:
..e sad.. meni je to sve sumnjivo.. nisam ni ja neki igrac.. ali se najvise bojim ovih koji se u startu ograde kao losi, a onda te poslije izbuse k'o sir :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
ali dogovor svejedno vrijedi.. prostor osiguran i ekipa ceka ja stizem u nedjelju :cool: |
Citiraj:
Ali bit će još prilika :beer: :beer: Eh, da, zaboravio sam, dobrodošlica legendi ushirlu |
A i ja idem sa faxom u Istru (CIMOS) ali u cetvrtak,i idemu Zg ali u petak,a u subotu koljacina tako da mi se sve lijepo poklopilo za razliku od nekih :D
|
Citiraj:
..nek se tebi ekipa javi za dodatne dogovore... prostor je siguran ;) ali ionako cemo se jos PMat.. ;) ..giga je vec bio jucer vidjeti prostor :clap: |
Citiraj:
Ok, dogovoreno, ja preuzimam inicijativu za subotu, eto ljudi, čuli ste, javite se meni radi konkretnijeg dogovora i dodatnih informacija, a Eladio će u nedjelju dobit pokoju polu praznu pivu što ostane od subote :D :D |
je vas se skupilo sta.. nemojte da sad dodje samo giga i cele..
onda ce na kraju biti nista :rolleyes: |
Citiraj:
|
njih ce biti jeda ili dva...
bem mu misa i ZG..ali moram ici... frka mi je :burn: :D |
Pozdrav ekipi iz Rijeke.:gringo:
|
Citiraj:
Ps..mozemo poslije i do grobnika djir :smoke: |
Citiraj:
dobrodošlicu na pce s forum.hr-a želimo: -Eladio -Cele303 -ushirlo -Equilibrium -kpt. willard :D :D :D :D Jel to na vidiku stvaranje novog klana? :gringo: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
..nego ovaj vikend idem u ZG, ali slijedeci sigurno ostajem u RI :beer: |
Citiraj:
|
..sta onda.. nema bas puno zainteresenata vise za LAN?
svi bi samo pili :D |
Citiraj:
|
..cuj, ovaj vikend sam ja tu (citaj LAN je siguran pa makar ja bio sam u onom prostoru s HUBom :D )
nadalje... POLLUX mi je pricao kako su postali svjetski prvaci kao HR_SQUAD pa me je totalno napalio :rambo: predlazem da se nadjemo pa svi na njega :rambo: :fuming: :rambo: :beer: |
Što se mene tiće, sam si rekao kad smo bili kod Polluxa na rođendanu, ne moraš me ni pitat, na mene možeš uvjek računat. :beer: Ovaj vikend je i ushirlo u Rijeci pa će i on sigurno doć, makar popit koju, a i drugi frend koji je imao vjenčanje prošli vikend je ovaj slijedeći vikend slobodan. To nas je već tri s moje strane + jedan kojem je bed nosit kučište 20 kilaša, ali i on će doć ako ga obradim. :gringo: Imam 8 portni switch, par mrežnih i utp kabela koje mi stoje spremni još od ovog vikenda. Tako da sve u svemu, sam nećeš bit :top: :beer: : cheers2
|
on je sad u RDF (rapid nesto.. :D )
uuu : CoolRamb :rambo: : DualWiel : axeman : : bonker2 : quake : : quake2 : : wtf : : sniper : zgazit cemo ga :smoke: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:17. |