PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   PCE forum gathering (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=10386)

ozren 28.05.2004. 07:40

Iako vidim da ce me RAK zezati do smrti jer sam morao trcat dalje, meni je bilo bas dobro - decki, super ste :)

Jedino je Medvedgrad zadnje mjesto gdje se trebamo naci - tolka buka i jeka da mi je grlo otpalo (a u usima jos zuji) a pricao sam samo s onima koji su sjedili do mene.

Za ove ljetne mjesece ja predlazem neko mjesto gdje se moze vani sjesti u hlad!

RAK 28.05.2004. 10:12

Citiraj:

Originally posted by ozren
Iako vidim da ce me RAK zezati do smrti jer sam morao trcat dalje, meni je bilo bas dobro - decki, super ste :)

Jedino je Medvedgrad zadnje mjesto gdje se trebamo naci - tolka buka i jeka da mi je grlo otpalo (a u usima jos zuji) a pricao sam samo s onima koji su sjedili do mene.

Za ove ljetne mjesece ja predlazem neko mjesto gdje se moze vani sjesti u hlad!

I poslije, i poslije.

Naravno da postoji takvo mjesto. Htjeli smo da ostane nedirnuta oaza Žderonja ali separatisti ionako više ne žele imati zagrebačku palaču Žderonja.

tin. 28.05.2004. 13:12

Citiraj:

Originally posted by ßellerophon
a zasto ne u splitu? :mad:
nikad se nismo okupili u splitu . svaki put bude okupljanje u zagrebu!! :D

pa ak dodjem u Split sa ZG registracijom moral bum OPET kupovati nova stakla za auto.

tin. 28.05.2004. 13:17

BELLEROPHON !

Uskoro idem u Split na mali vikend pa kad krenem javit cu ti tu na forum pa se budemo dole nasli na pivi...cujem da je promjena klime sasvim dobra za moju neutazivu zedj prema pivi...cudo kak jos nemam trbusinu al to je valjda zato kaj se bavim intenzivnim hodanjem = postar...

Amdejac 28.05.2004. 15:31

Citiraj:

Originally posted by RAK
I poslije, i poslije.

Naravno da postoji takvo mjesto. Htjeli smo da ostane nedirnuta oaza Žderonja ali separatisti ionako više ne žele imati zagrebačku palaču Žderonja.

Kakvi separatisti, sram Vas bilo. Jelc je vu Stubičkim toplicama na rehabilitaciji, a niko od Vas se nije sjetil dojti ga posjetiti ili mu barem SMS poslati (škrtice):D
Jučer sam bil kod. Bogec jedva hoda kak mu je teško, a Vi tu pričate o separatistima.
Mi smo se Vas sjetili i zavrtili smo rundu i na Vaš račun.:D :beer:

Isus 28.05.2004. 16:01

Bemu

Prfo moram reč da mi je žal ko psu kaj nisam mogel dojti, al prvo se produžila komisija na faxu, da bi mi na koncu rekli "kolega pali ste pismeni i nema usmenog":rambo: : DualWiel : Machineg : bonker2 : axeman : : quake : : finger : : giljotin : flyingey : wtf : : sniper :
Tak da sam tam bil do pol 4 jer sam čekal uvid u pismeni onda sam išel na sud di sam opet čekao do 5 da dojdem na red i kad sam došel doma sam se već moral ić nać z ekipom za Paicea.
Jebi ga tugh luck, sledeći put ziher dolazim.
btw. RAK slike ti ne delaju i kad ih renameam u rar

tin. 28.05.2004. 17:54

Citiraj:

Originally posted by AMD
Kakvi separatisti, sram Vas bilo. Jelc je vu Stubičkim toplicama na rehabilitaciji, a niko od Vas se nije sjetil dojti ga posjetiti ili mu barem SMS poslati (škrtice):D
Jučer sam bil kod. Bogec jedva hoda kak mu je teško, a Vi tu pričate o separatistima.
Mi smo se Vas sjetili i zavrtili smo rundu i na Vaš račun.:D :beer:

a kaj mu je bilo kaj je zavrsil na rehabilitaciji ?

Costa 28.05.2004. 18:40

Citiraj:

Originally posted by RAK
Evo i par slika. Costa OPET nije donio svoj fotić da se imamo čemu smijati. (Raname u .rar)
Sad imamo novu spodobu za ismijavanje. Em ti je "fotic" mobitel em ne znas poslati attach : roller :

tor 28.05.2004. 18:52

Prsten zablistao? Do jaja:p
Ma bilo je dobro ali stvarno buka je bila ajme. Next tajm stvarno negdje na nekoj terasici uz klopu bude OK. Evo svima jedno rezano:beer: I sad me bole noge od njega:D

Bl@de 28.05.2004. 19:20

Citiraj:

Originally posted by Costa
Sad imamo novu spodobu za ismijavanje. Em ti je "fotic" mobitel em ne znas poslati attach : roller :
ma ne kak niste skuzili, fora je u tome da su slike ispale katastrofa (vjerojatno crna boja prevladava:D ) pa se bude probal izvuci kao da je krivo poslal.

Bl@de 28.05.2004. 19:21

BTW vidim da se vec pocinje razvijati pravilo da onaj koji dofura fotic (ili bar neke slicno tome;) ) poslije meetinga je na teskom udaru!:beer:

RAK 28.05.2004. 23:42

Vrag vas jebi.

Sada ćete vidjeti da mi je fotić super. Bolji od Costinog. Vide se neke fleke. Ah, to je kosica našeh Froda...

Bem ti forum na koji nemreš poslati .rar

Bl@de 28.05.2004. 23:46

E mrak! bas mi se svidja motion blur na fotkama;) :D

nisam mogao odoljeti;) :beer:

vga killer 28.05.2004. 23:48

Slike su za propucat. :rambo:

Bl@de 28.05.2004. 23:54

ma ja se salih Rak, nemoj to zeti za ozbiljno;) ,

BTW dobro je kaj uopce imamo ikakve slike tak da nije neki bed osim dobrog povoda za kurenje!:D :D :D :beer:

RAK 28.05.2004. 23:55

Tko se žali (dakle svi) idući put donose svoje ultra fora aparate te slikaju cijelu situaciju. Da ne bi mene sa mobitelom, drek bi vi danas gledali.

Fotić na mobu je samo za hitne slučajeve. Takav je i ovaj bio. Vidjeh ja da se svi primili pive a nitko aparata.

Da ne bi u Kalimeru anorektičara Marca, tamo nitko ni ne bi slikao jer su svi bili zauzeti. Što klopom, što ženom.

Bl@de 29.05.2004. 00:02

Citiraj:

Originally posted by RAK
...idući put donose svoje ultra fora aparate te slikaju cijelu situaciju.
nakraju bumo svi donesli fotice pa bumo imali multiple angle i panoramske fotke.:D :D

tin. 29.05.2004. 00:11

Citiraj:

Originally posted by RAK
Vrag vas jebi.

Sada ćete vidjeti da mi je fotić super. Bolji od Costinog. Vide se neke fleke. Ah, to je kosica našeh Froda...

Bem ti forum na koji nemreš poslati .rar

slike su ti mrak.Kaj si studiral bauhaus ? izgleda mi ko da si slikal s camerom obscurom ( znas onu kistru s rupicom na sredini )

Bl@de 29.05.2004. 00:21

Ajd nemojmo ga vise kuriti vec sam ga ja dosta:D .

ipak je to snimano sa mobitelom.

Costa 29.05.2004. 10:20

Kak sam pogodil :D
Ovo je gore od mojeg : roller :

Bl@de 29.05.2004. 11:11

He he, brijem da smo Raka debelo vise kurili nek tebe.

ćiber_manija 29.05.2004. 23:49

Mogli bi na slike napistati tko je ko

vga killer 30.05.2004. 00:20

Slijedeći put doži pa ćeš znat ko je tko.

Bl@de 30.05.2004. 00:51

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Slijedeći put doži pa ćeš znat ko je tko.
E bas tak!

ćiber_manija 30.05.2004. 01:03

Nisam mogo doć zbog škole tak da me ne j.... u zdrav mozak

Sky 30.05.2004. 01:12

Prisustvo Stalkera i mene niste zabilježili, a? cccc

tor 30.05.2004. 11:11

Citiraj:

Originally posted by Sky
Prisustvo Stalkera i mene niste zabilježili, a? cccc
Nebi stali ionako u kadar. Premali objektiv:D
Kad se gledaju kučišta po Linksu umjesto da se loče rezano:cool:

vga killer 30.05.2004. 11:14

Izbjeglice jedne. ccccccc

Vrag vas, v Links možete kad hoćete, a vi za vrijeme meetinga.

Sky 30.05.2004. 11:23

A čuj, spajamo ugodno sa korisnim:D

vga killer 07.06.2004. 00:43

Citiraj:

Originally posted by RAK
Da ne bi u Kalimeru anorektičara Marca, tamo nitko ni ne bi slikao jer su svi bili zauzeti. Što klopom, što ženom.
E Paske i njegova ženica. : roller :

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:32.