![]() |
Citiraj:
|
tenkju! :)
EDIT: zanemarite edit, pocinju mi si pricinjavat stvari. |
Citiraj:
D.I.A.B.L.O jel tvoj 3600 radi? Nisam još odustao! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo da malo dignem temu(bolje to neg novu otvarat :) )
zanima me dal velika razlika izmedu x2 3600+ manchester 2*256KB cache i recimo nekog sa 2*512KB cache? imam priliku kupit navedenom manchestera sa garancijom do 1. mjeseca za 250kn,pa jel to oke investicija s obzirom na moju konfu? thx :) |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
to sto si ti dao je jednojezgreni a ne dvojezgreni. |
eh, promakao mi je nedostatak X2 ;).
|
Citiraj:
I kakva je razlika u igrama, mislim na frejmove! |
Citiraj:
i ipak je 3800+ proc sa 2x515kib L2 cache... |
Citiraj:
|
@dobri1: nisam probo jer sam imo problema nekih s kompom,formatiro i tak a igrice nisam onda bas igro al zato se osjeti u normalnom radu ubrzanje a i bolje se kloka tak da je brzi i u single threaded aplikacijama kad ga malo kloknes...
nego pitao bi ja da jel normalno da je meni temp jedne jezgre u loadu 8-10 °C visa(trenutno se zadnja 2 sata vrti orthos a proc @2.5ghz i 1.3V u biosu i temp core#0 je 55-57°C a core#1 64-66°C)? sve je kao iz siga,znaci hladen sa 7700AlCu,nego mozda ima veze sto je baza coolera manja od IHS-a od proca pa ne pokriva cijelu povrsinu? probo sam ga kloknut i na vise(2.7 recimo) za sto sam dao i malo vise napona pa je temp ove toplije jezgre debelo preletila 70°C... inace radi se o OVOM procu(kupio ga od mskvorc1) |
ako zelis clockat prodaj taj hladnjak ili baci sta god jer nije bas bajan.
kupi hyper ili freezer i uzivaj. jer prevelike su ti tempe. |
ma ne mislim jos jer mi nes pretjerano i ne treba,dovoljno mi je brz i ovak neg me zanimalo samo do kolko moze ic...i zasto su tolko razlicite temperature :S
a inace mi je kuler dobar trenutno jer puse i po svemu okolo pa hladi i memu ;) |
Jel zna netko možda gdje bi se mogao u Hrvatskoj nabaviti socket 939 x2?
|
Samo rabljeni, a i u većini slučajeva su precijenjeni do bola i prodavači za njih često traže cijene za koje se prodaju 45nm Athlon II modeli.
Ako naletiš na neku dobru ponudu (u rangu 150 - 250 kn), to je IMHO vredu kupnja, a sve ostalo čisto pretjerivanje. |
McG, poceo kiselis djelovat? :D vidi datum
|
zelimir83 je danas u 00:14 postal ovo:
Citiraj:
|
Ma McG je lud :fiju:
Ja sam zeznul stvar, pobrisao sam post jer je dignut thread star godinu dana, bezveze. Ali pošto je McG odgovoril, potkopo' je moj posao. :banana: :D |
Ma zbriši sve:D, ja opće nisam registriral da je tema još iz prošle godine. Ako ništ drugo bar nije otvoril novu temu za to pitanje.:D
Odgovor bude tak i tak dobil na mail, pa nema štete ako se svi naši postovi obrišu.:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:32. |