![]() |
1 privitaka
ovako ovo slika ispod ti je šema po čemu je rađeno,ako nešto ne razumiš samo pitaj, nije ti ništa teško napraviti
|
Citiraj:
Citiraj:
|
U razdjeljak te ljubim,hehe:D
|
ajde neka:fuming: :argue: :smoke: :grrr: : finger : kada napraviš stavi slike da vidin kako ti je uspilo , a ako ti nešto bude zapelo samo pitaj:D sritno:beer:
|
Možda budem radija ovaj vikend ako buden ima vrimena,triba ispravit ocjene:grrr:
Koja si ti ono škola |
Plokite!!!!! sada ću u srednju :o :D :beer:
|
Šta ćeš upisat?:confused:
|
grafičku web dizajner ti ???? ili šta si
|
Citiraj:
|
nego ja iman 15 god
|
ja san to već nekada davno napisa
|
mislio sam da si stariji:beer:
|
2.godina u elektrotehničkoj,tehničar za elektroniku (kako opasno zvuči :D )
Al nemaš dosta bodova pa ćeš u grafičku:p |
imati ću oko 45 bodova
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Valjda si skužija da zajebavam. ;)
|
pa nravno da jesan:p
|
Hehe:p
|
Citiraj:
|
Gospe blažena, vas dvojica skupa nemate godina koliko ja sam. Majko mila. Šta je ovo došlo? Ima li ko od starijih da suosjeća sa mnom??:eek:
|
Rivi ne sekiraj se, ima nekih kojima je sin Makijev par, al to ne znači de se nemožemo svi skupa za.ebavati dokle god nas zanimaju iste teme.:beer: :beer:
|
Tako je BART.Btw: Maky opitura san ono napajanje u crnu (dodi do mene ovizi danizi da mi slikas)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
šta si opet promijenio avatar i sig???????
|
a e nisan ima šta raditi
|
Jos ne mogu nac stranicu di mogu stavit svoj sig.Maky probaj mi Sig stavit na Torcidin forum.Link za sig ti je ispod pa kad uvatis vrimena...:beer: :burn:
|
Posalji mi sig na bubba8@vip.hr
Stavit ću ti ga ja na svoju stranicu,btw check it www.cro-modders.tk :beer: |
evo ovako stavija san ti ga i ovo ti je link
[img*bez ovoga*]http://www.hnkhajduk.com/forum/files/diablosig_web.jpg[/img] ovo šta ti piše bez ovoga i ove dvije zvjezdice to izbriši evo ga doli http://www.hnkhajduk.com/forum/files/diablosig_web.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:02. |