![]() |
Danas sam isprobao PC demo na jednom drugom kompu..igra je jako zabavna, mada je izraz simulacija previse za tu igru :)
Ono sto je meni odlicno, osim igrivosti, je dobra grafika koja je izvanredno optimizirana. Na medium-high postavkama radi na 1280x1024 na stroju sa 1GB RAM-a, GF8500GT 512MB i PentiumD procesorom na 3,2GHz. Bez AA, naravno. Po meni je to izvrsno, vidjet cu jos danas kako radi na mom kompu. |
Hm Lockon je dosta bolji u kontekstu teme o kojoj pričamo. Hawx je čista arkada... i to dosadna nakon kratkog vremena.. tipa demo je uspio dosadit prije prelaska.....:chears:
|
Citiraj:
Ono sto je meni osobno glupo je da i sa F-16 i sa Harrierom možeš napraviti onaj "premet", nazovimo to 360° cobra manevar... glupo mi je, unisti prednost modernijih aviona koji to mozda i stvarno mogu napraviti u stvarnosti... fali mi malo raznovrsnosti karakteristika aviona(u kontekstu arkade sa mlaznim avionima)... |
Probao.
Razočaran. Debelo. :( |
Moram priznat da sam i ja očekivao nešt više od igre(demoa)..no, evo, što je tu je. Btw, ako nekog zanima, dečki su uspjeli otključati cijeli demo a i co-op navodno radi preko hamachija pa bi to trebalo isprobati :D
|
Nadao sam se da ne će biti konzolaška igra:rolleyes:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:20. |