![]() |
ok , a ja bum ljepo to spremil pak se bum s nekakim pijancom menjal za peneze ke si bum sokeca kupil :p :p
|
Citiraj:
|
Ma platil bi mu samo :beer: i niš drugo.
|
Vidim da ste u pijančevanju............ja sam baš došao iz grada.............pili smo vodku...........ja na prazan želudac...........dva sata nisam mogao doći k sebi..........to odmah hvata.......ali je popustilo.......nisam mogao gledati..........jebala me votka i sprajt kada (opet) nisam kupio jeger......ko da piješ etanol............bio sam ko majka........pijan...............neznam kako me već pustilo.........valjda šta sam sjebao dijetu sa 2 sendvića...............vaaaaaaaaaaaa
|
Re: Re: Norijada
Citiraj:
btw svaka cast crvenom krizu................ stvrarno su im dobri sendvici ;) |
Citiraj:
Sta je, jos se slavi norijada? :D |
Baš slavi norijadu s 16 godina. Joj Srky, vidim da te još pere :beer: .
|
A morti je to kakvo super nadareno djete koje je preskočilo par razreda:rolleyes: :p
|
Nadareno dijete? Bah, za pijančevanje ili aute
Još dvije godine do norijade.............onda će mi litra biti mala.............jegera naravno.................ali nije ni ta votka loša..............bar me ne boli glava............još. Oprostite na točkicama........nisam baš u stanju pisati neke druge znakove........pa se njima služim.........još sam i crnog otrova "ribara" popio bocu......to je drek.............onaj etanol prije toga je duplo bolji......još malo i kraj godine...........i onda gajba lowenbrau-a ili amstela + jeger + vino od kupine..........opetttću se vrhunski sjebat.........e fišermane...........bar se nećeš dovesti u ovakve wsituacije pih,,,zagorci Još nemogu spavati.......... Danas ujutro sam clockao malo komp. Digao ga na 2300mhz i memoriju na cas2. Jeli ga dobro tako držati ili samo po potrebi?? Srky, vidim da si ti malo xprtniji po clockanju.....daj reci kako ti to držiš s obzirom na trajnost/potrebu/zagrijavanje?? vavavvavavafsapfsafćsgagžjhžhžčćlf ................brggggghh |
Manajljepše sepije s Žderonjama. Na zadnjem meetingu smose nažderali ko pujceki i u meni je bilo 3 litre pive. hik rok hik.
A na kraju školske uopće ne želim ni pomislit kaj bu bilo. |
Joj ljudi blago vama. Ja se svoje jedva i sječam...
|
Citiraj:
|
@Ice Fišerman
Ja idem na eskurziju 19.06 pa ćemo svratit do krapine,možda te nađem u kojoj birtiji sa glavom u akvariju i kriglom u ruci:beer: |
Citiraj:
|
Kod nas u Rijeci nema ništa organizirano, prošle godine je bilo nešto, ali ove godine ništa.
Ali i onako svi na kraju završe na Žurkovu, pa je onda sve jedno dali su organizirali ili nisu. |
Hehe, Žurkovo, uvijek posjećeno mjesto. :D
Nama se frend prošle godine skoro utopio :rolleyes: , kao ide se malo osvježit, dobro da smo brzi skužili da je pod vodom (pitam se samo kako smo skužili:confused:) Donesli tri gajbe tuborga(drpili iz nekog kafića :D) i deri do sutra :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa kao sto vidis u sigu, drzim ga (proc) :) na 2530Mhz jel neide dalje stabilno zbog napajanja koje je šrot :rambo: tak da mi je i ovo sasvim dovoljno. Najbitnije ti je da ti proc radi na sto vecoj freqvi skupa (sinhrono) sa sabirnocom a da su ti latencije rama sto manje i naravno sve to sa podnosljivom voltazom da nema puno zagrijavanja. Ako imas dobar propuh u kucistu, to ti je jos jedan plus sto se tice clockanja. Pitas cemu tolika brzina, pa vjerojatno kao i vecini za neke osobne potrebe prvenstveno kao npr. kodiranje DivX-a, i slicnih pizdarija. Zagrijavanje se rijesava s puno dodatnih ventova i preglasnim Volcanom koji se brine za proc, ali nece jos dugo dok ne rijesim neko vodeno i opustim usi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:16. |