![]() |
Citiraj:
Aj procitaj jos jednom cijeli thread, pa probaj skuzit da onda nemogu otvorit vrata od balkona. |
Citiraj:
|
Ja sam to ovako zamislio . Makneš široku dasku koja povezuje stol. Staviš dvije uže (2x5 cm) daske na donji i gornji dio stola te istu tu dasku da ide pod kučište.
Pod uvjetom da je s tim preinakama kejs stane ispod stola :goood: http://www.max-save.org/thumbs/826515Stol.JPG |
Sad si mi dao ideju kaj cu napraviti za tih 4 cm. Case je na kotacima. Oni su nekih 5cm od kraja kucista. Fino dolje daskica u visini kotaca tak da case mogu zagurat preko toga i jos jedna daska od vrha kucista do vrha stola. Taman tolka da mi ne smeta stalku za monitor (da ga mogu zasarafit).
TNX !!! :) |
To sam i mislio, a ti si to bolje opisao :lol2:
|
mozgao sam jucer valjda sat vremena sto i kako i nije mi jos jasno kak mi ovo nije palo na pamet kao jedina varijanta. Nis. Imam posla sljedeci viken :D
|
Već vidim kako otvaraš novu temu - Projekt: Stolić za pi si improvement...:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A nakon toga će skužit da mu ovaj kejs estetski ne paše uz novi stol pa će na koncu uzet i novo kućište...:D
|
Citiraj:
|
Prestanite mi spamat topic :D :D
|
I sta si odlucio?
|
Fleks, a da si ugradiš komp u stol ko ja? Dvije muhe jednim udarcem.:D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Nikakav lightshow nije u pitanju. Samo uv lampa je u igri. Da sam stavio plavu ili zelenu več bi davno završio u ludnici. Pa ko bi sjedio pored toga?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:21. |