![]() |
Kolega bolestan si :D
Kad dolazis u Pž da te malo maknem od kompa i problizim šanku :P |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Nabavi 1kW napajanje i onda si miran, pa neka vuče koliko hoće :p
Zgodna reza ali prva brojka nije 2 :D |
Svaka čast majstore.... jako je to napajanje ali ipak si ga previše opteretio :D
iako sam očekivo da če Corsair i to izdržat |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bez obzira što je napajanje bilo kočnica dobar rez ;)
Sljedeći put se očekuje više :D Naravno još jedna X2 i pošteno napajanje :P |
Citiraj:
|
Ma izdržalo je ali znate na šta sam mislio.....ipak je u ovome testu napajanje bilo najslabija karika :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
dobro, ajd Seasonic, nije velika razlika.. a koliko si ti dobio u Čmarku?
|
@nino - Da, trebao si i ti čopiti multi da vidiš koje su voltaže bile u trenutku veselja :p
Napajanje je počelo kočiti kad se grafička digla više. Kako vidim ti si svoju testirao na manje od 900MHz. Na otprilike istom taktu, Corsair je vraćao oko 11.68v u loadu, dok je dizanjem takta, posebice čipa, opterećenje drastično poraslo. |
Moram pohvaliti Ratera još jedanput jer je opet pokazao kako se rade neke stvari, no da se i ja pohvalim:D da sam bio jedno vrijeme s Razerom dok je testirao i mislim da je Razer dužan napraviti jedan cjeloviti review kartice.
Kartica je super po performansama ali ima nekoliko zamjerki preko kojih neki korisnici nebi nikad prešli!!! Razeru ostavljam ostalo da obavi:chears: |
:D Ma to ja samo volim poklopit sraleta jer lupa bezveze uvijek :D nhf
|
skuzio sam..nema veze
|
Jos mlo RAZER pa ces skinit NEA-ST sa slabijim procom
|
Dobar rezultat:goood:
Nego, pri najvećen loadu kakve je zvukove cors ispušta:D? Je li bija prebučan? |
Cvilio je kao maloljetnica pod perverznim bajom. :D
|
Citiraj:
Uz grafičku na 100% ga nisam čuo, no mogu reći da je puhao prilično topao zrak :) |
Citiraj:
|
Nismo imali watmetar, kako već napisah, bude i to sljedeći put, pa ću moći reći točne brojke potrošnje kompletne konfe.
|
e moram priznat da me zanima potrosnja cijele konfe... ufff jadan taj crosair bas ga kupio za starog stari presretan :) ali za ovakvo nesto nabavi si TT 750W i gotovo ili je vrijeme da se upikne crosair od 1kW :D da ti se ovakve stvari ne dogadaju.... btw 450w je dovoljno za 99.999999% ljudi ovakvi kao razer sto rade cvarke od grafe i procesora su posebna rasa ljudi i na ovo se ne treba obazirat makar je dobar podsjetnik da u skoroj buducnosti nece biti dostatno 450w nego nesto iznad 500w ako nastave ovim tempom X2 konfiguracija....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
iako mi nebi bio 1. na listi :D |
Kolko vidim taj je cors sposoban i jače grafe terat u kombinaciji sa q6600...
|
Citiraj:
Koje su energetski zahtjevnije grafe od ove? Btw, kaj nisi procital: 11.55V . . . to ti je znak da jadnik to ne može podnjeti. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bas bih volio vidjeti jos koje napajanje od cca 450-600W, da vidim kako bi se ponasali sa ovim setupom.
Takva konfa je dobra za testiranje napajanja do nekih 600W jer je ocito dobro namucila "jadni" VX450W. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:50. |