![]() |
dali je istina da se na iphone-u nemogu snimati filmovi i da se ekran uspori dok je hladno
|
Citiraj:
Sad su izašle aplikacije koje mogu snimati kraće filmove... naravno, s vremenom će stvar biti potpuno riješena kao i cijela ova zbrka s MMS-om... ponavljam MMS radi kao i snimanje filmova uz neke dodatne aplikacije... Ovo s ekranom nije istina dok je hladno već je stvar ovakva... iPhone ima touch screen koji radi na neku foru da samo s golim prstom ga možeš upotrebljavati... znači, recimo da imaš rukavice onda ne funkcionira... to je fenomenalno jer u džepu ga ne možeš pritisnuti bezveze niti prislonivši ga uz nešto.... to navodono radi na nekom principu putovanja elektrona između ruke i ekrana na iPhoneu ili nešto takvo.... tak da samo između čovjekove ruke i iphonea je moguća komunikacija (mislim, i između nosa ako s nosom pritišćeš) ;).... E sad, ovo s hladnim vremenom vani se odnosi na to da kad recimo ti s iphoneom s 0 stupnjeva vani dođeš u prostoriju gdje je 20 stupnjeva ekran će se orositi (isto kao recimo i naočale)... e sad, budući da je vlaga vodić ti kad ćeš pritisnuti prstom na ekran on će dobti informaciju kao da je cijeli ekran pritisnut i vjerojatno će zablokirati.... (dogodilo se jednom mom frendu)... Rješenje: obriši ekran i radi dalje.... :D:D A ova usporenja u hladnim uvjetima ja nisam primjetio.... |
Meni sada uskoro tata ide u ameriku i tamo ce mi kupiti iphone.sto trebam prvo uciniti kad ga dobijem?Ciljam na to da moze koristiti hrvatske mreze.
|
http://www.max-save.org/thumbs/161128DSC00153.JPG
Znam da nije 8gb, al.. Stari ima mobitel, prezadovoljan je. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
cijena novog iphona????
|
Citiraj:
|
Citiraj:
399$ - model 8GB 499$ - model 16GB |
Citiraj:
|
dragi ljudi. ovo je potpuno kriva usporedba. ja bi najradje da ova tema ide pod lock,,jer nema se svrhe prepucavati, kad ta dva mobitela nisu slicni..stvar je ukusa.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Baš ću ići osobno provjeriti i ako je istina onda ga odmah kupujem i dolazim ti ga pokazat. :D |
Citiraj:
Račun ako postoji možda je iz strane zemlje.... No, ukoliko taj iPhone funkcionira u HR definitivno je otključan, tak da taj račun ti niš ne znači jer je garancija s otključanim neostvariva... (osim ak se ne napravi virginize, a i onda je upitno) Tak da.... IPHONEA NEMA U ALGORITMU.... :chears: |
Oće li biti uopće kod nas za kupit i kad?
|
Citiraj:
Špekulira se oko 6 mj. ali to nije definitivno... |
neka uzme p1 :D http://www.max-save.org/thumbs/77567P3220017.JPG
ako oce surfati na mobu bolji je iphone. ima vecu rezu i sve. ako oce nesto izmedu sa sporoscu nokie ali sa tac skrinom iphone-a onda p1 :D i ako oce sve zive moguce funkcije onda n95. nema sada tu nekih drugih nacina svrstavanja. mozda po onome koji je lijepsi :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali ko da je bitno,ne radi se o mome uređaju te bezveze spamamo temu. Kada "dođe" onda ću sigurno "zakaparit" jednoga. :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:14. |