thedream |
20.03.2008. 20:13 |
Citiraj:
Autor Vasili
(Post 980336)
Da pitam samo, koja je razlika između Auzentech HDA X-plosion 7.1 i XFi Xtreme Music. Na nju bi išli Logitechovi Z-2300 i primarna namjena je slušanje FLAC-ova i mp3-ica. Jel se isplati dat toliko novaca za zvučnu koja bi pogonila ove zvučnike i kolko se to sve može mjeriti po zvuku u odnosu na neki jeftiniji HIFI (čitaj do 3000kn).
Slušam uglavnom sve...rock (metal ne), techno malo rijeđe :), u zadnje vrijeme i blues i jazz...znači uglavnom mi treba topao i precizan zvuk s basom koji ˝svira˝, ne znam kak da vam to drugačije predočim ;), ono što se očekuje od velikih zvučnika. E da su mi pare... :(
|
..ma EAX 1.0-5.0 su glupi komercijala efekti..koje koriste isključivo igre..ove brojke su verzije,i eventualna poboljšanja..
vjerujem da se za 700,800kn može kupiti i bolja kartica od X-fi serije..ali to je nešto najraširenije i najkomercijalnije...rekli bi..katica za sve:D..nije to Hi-fi.. al nemamo svi ni par tisuća kuna za zvuk..zar ne?
za slušanje mp3ca,DiVX-a i DVD-a u 5.1 formatu i igranje igara..i X-fi music za 500tinjak kn je odličan izbor..i jedini pravi..
uostalom..koliko para toliko muzike..sad tko osjeti razliku u zvuku X-fi kartica...ja mu dam koju god hoće..:D:D:D..taj je za mene Einstein..
|