greg SE |
27.09.2002. 19:04 |
Citiraj:
Originally posted by Paske
Pa ja vas ljudi ne razumijem...
osim Nare nitko nije postao niti jednu sliku svog MODIFICIRANOG kučišta.
Mislim mrak imam Koolance/Lian Li/Aopen/whatever kučište ili
još bolje JNC isl. i ne diram ga, samo gledam kaj drugi rade...
eh sad, netko posta slike kučišta koje je modao najbolje što zna/može
i odmah svi u glas - ma smeće, pa to nije uopće inovativno, pa nije
baš niti najbolje guma za staklo sređena itd. , a doma sjede pored
kučišta vulgaris :fuming:
|
za bacim parodiju na reklame s tv shopa - probao sam mnogo toga i potrosio puno novca na razne modifikacije kucista ali je samo kuciste vulgaris imalo ucinka :D
ma modanje je ok dok ga radis ali ti onda dopizdi - i prozor i jebeno svjetlo koje te s vremenom pocinje zivirati, i razne diode koje kao da ti svijetle pred ocima i kad ih zatvoris, i zvuk svih ventilatora koje si stavio da bi sve izgledalo cool.....
tako je meni bilo s prvim koje sam modao . i onda sam ga prodao....i vidje greg da je to dobro :)
neko vrijeme sam radio jedno kucste tjedno, kucista s mojim potpisom i dalje krase domove sirom slavonije.....i da se razumijemo, nije to bio plexi, neonka i te izlizane sheme, radio sam kucista u drvetu, staklu, bakru, buretu od piva, nocnom ormaricu,uspravne i desktop modele.........ali nijedno nikad nisam pozelio ostaviti sebi.ne zbog para koje sam za njih dobivao (ionako sma ih ostavljao po gradu u kaficima :)) vec jer me cisto zaboli kako kuciste izgleda.....
i one gusjenice koje sad radim sto se svi smiju, pravim ih da se zabavljam necim i onda cu ih opet vjerovatno prodati, naci ce se neki klinac kojem ce to biti cool i bit ce spreman pljuniti 500-600 kuna za njih....
ali u osnovi, modanje kucista nema nikakvog smisla, ponekad postaje bolesno (pogledaj ono gadno zeleno sto je mislim z3d dao link).....a i da nespominjem da sve to kosta.bacati pare u komp a da to neda nikakvi pomak u smislu boljih performansi ili ugodnijeg rada nema nikakvog smisla (ne modano kuciste neznaci ugodniji rad, nista nije ugodno dok ti neonka svijetli u facu)
|