PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Case Modding (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=55)
-   -   My case is done:-))) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=1015)

Aeron 27.09.2002. 13:51

Potpuno se slažem sa gpremecom... Svaka čast na trudu, ali ovo kučište ne samo da je neinventivno nego je i loše izvedeno...barem po mom mišljenju.

greg SE 27.09.2002. 15:47

Citiraj:

Originally posted by ozren

Pa nisam tako nesto pomislio...

vjerovatno zato jer je znanstveno dakazano da ti treba mozak za tako nesto :D

gpremec 27.09.2002. 16:16

Citiraj:

Originally posted by greg SE
vjerovatno zato jer je znanstveno dakazano da ti treba mozak za tako nesto :D
Ja se na tvom mjestu radje ne bi svadio s Ozrenom.

dpajur 27.09.2002. 16:17

mislim da ti fali jos par ventilatora u kucistu. nekak ti je gornji dio neispunjen.. mozda dodat jos jedno 6-7 ventilatora ?
:rolleyes:

greg SE 27.09.2002. 16:33

Citiraj:

Originally posted by gpremec
sta je zivot bez rizika????

gpremec 27.09.2002. 16:39

Citiraj:

sta je zivot bez rizika????
Hm, ne bih to tako srocio...

Kroky 27.09.2002. 17:53

Citiraj:

Originally posted by Trash

Odlicno je kuciste, vidi se da si ulozio puno truda u to..

E, al ja bi radije ono kaj imas parkirano u dvoristu nego ovakvo kuciste
:D

Ti bi radje to, ali nedam ja to dalje od dva metra od sebe:-))))

Kroky 27.09.2002. 17:55

Citiraj:

Dolazim ovdje da vidim nesto originalno, ali ne. Svi moraju stavljati taj prozor bas sa desne strane kucista, i svi na isto mjesto, i svi na istu foru. Ljudi, di vam je masta? OK, ovdje je prozor i gore, ali niti to nije neka novost. Ventovi s mrezicama? Ma dajte ljudi, po toj logici je i moje kuciste mod. Sta vam je?
Prozore sam stavio radi izgleda... o.k. Ali ventovi su dobro dosli i jos bolje skinuli temperaturu proca a i sistema

greg SE 27.09.2002. 18:06

Citiraj:

Hm, ne bih to tako srocio...
kako got da srocis smisao je isti - najebo sam :D

Paske 27.09.2002. 18:11

Citiraj:

Ček, ček ček, samo malo....

znači ako se netko svađa sa Ozrenom odmah ban sa foruma i
javna diskriminacija na stranicama PC eksperta ???

uummmm daj da vidim ... HALO... smanji malo :beer:

nije da poznam Ozrena, ali me se ne doima kao seronja, tako da ne
vidim zašto ne :confused:

mislim Ozrene slobodno me ispraviš ako griješim :grrr:

sbp 27.09.2002. 18:28

Ne ne, to smo samo MI u strahu od Ozrena :) Mi ga sanjamo nocima, a kad vidis na mobitelu da te zove, ne javljas se...

Inace je sasvim ok, hmmm, skoro sasvim ok...

(Ima ruku ko lopatu za ugljen tovarit, a voli samarat ljude, pa znate kak to zgleda - vide se otisci prstiju po 7-14 dana (Ovo nije licno iskustvo, ja sam pre vizljast da bi me lopata dovatila, al sam vidio Sefa na djelu, nebi bio u kozi tima koji su mu stali na put)

Paske 27.09.2002. 18:37

Citiraj:

Originally posted by Aeron
Potpuno se slažem sa gpremecom... Svaka čast na trudu, ali ovo kučište ne samo da je neinventivno nego je i loše izvedeno...barem po mom mišljenju.
Pa ja vas ljudi ne razumijem...

osim Nare nitko nije postao niti jednu sliku svog MODIFICIRANOG kučišta.
Mislim mrak imam Koolance/Lian Li/Aopen/whatever kučište ili
još bolje JNC isl. i ne diram ga, samo gledam kaj drugi rade...

eh sad, netko posta slike kučišta koje je modao najbolje što zna/može
i odmah svi u glas - ma smeće, pa to nije uopće inovativno, pa nije
baš niti najbolje guma za staklo sređena itd. , a doma sjede pored
kučišta vulgaris :fuming:

greg SE 27.09.2002. 19:04

Citiraj:

Originally posted by Paske

Pa ja vas ljudi ne razumijem...

osim Nare nitko nije postao niti jednu sliku svog MODIFICIRANOG kučišta.
Mislim mrak imam Koolance/Lian Li/Aopen/whatever kučište ili
još bolje JNC isl. i ne diram ga, samo gledam kaj drugi rade...

eh sad, netko posta slike kučišta koje je modao najbolje što zna/može
i odmah svi u glas - ma smeće, pa to nije uopće inovativno, pa nije
baš niti najbolje guma za staklo sređena itd. , a doma sjede pored
kučišta vulgaris :fuming:

za bacim parodiju na reklame s tv shopa - probao sam mnogo toga i potrosio puno novca na razne modifikacije kucista ali je samo kuciste vulgaris imalo ucinka :D
ma modanje je ok dok ga radis ali ti onda dopizdi - i prozor i jebeno svjetlo koje te s vremenom pocinje zivirati, i razne diode koje kao da ti svijetle pred ocima i kad ih zatvoris, i zvuk svih ventilatora koje si stavio da bi sve izgledalo cool.....
tako je meni bilo s prvim koje sam modao . i onda sam ga prodao....i vidje greg da je to dobro :)
neko vrijeme sam radio jedno kucste tjedno, kucista s mojim potpisom i dalje krase domove sirom slavonije.....i da se razumijemo, nije to bio plexi, neonka i te izlizane sheme, radio sam kucista u drvetu, staklu, bakru, buretu od piva, nocnom ormaricu,uspravne i desktop modele.........ali nijedno nikad nisam pozelio ostaviti sebi.ne zbog para koje sam za njih dobivao (ionako sma ih ostavljao po gradu u kaficima :)) vec jer me cisto zaboli kako kuciste izgleda.....
i one gusjenice koje sad radim sto se svi smiju, pravim ih da se zabavljam necim i onda cu ih opet vjerovatno prodati, naci ce se neki klinac kojem ce to biti cool i bit ce spreman pljuniti 500-600 kuna za njih....

ali u osnovi, modanje kucista nema nikakvog smisla, ponekad postaje bolesno (pogledaj ono gadno zeleno sto je mislim z3d dao link).....a i da nespominjem da sve to kosta.bacati pare u komp a da to neda nikakvi pomak u smislu boljih performansi ili ugodnijeg rada nema nikakvog smisla (ne modano kuciste neznaci ugodniji rad, nista nije ugodno dok ti neonka svijetli u facu)

ozren 27.09.2002. 19:25

Citiraj:

Originally posted by sbp
Ne ne, to smo samo MI u strahu od Ozrena :) Mi ga sanjamo nocima, a kad vidis na mobitelu da te zove, ne javljas se...

Inace je sasvim ok, hmmm, skoro sasvim ok...

(Ima ruku ko lopatu za ugljen tovarit, a voli samarat ljude, pa znate kak to zgleda - vide se otisci prstiju po 7-14 dana (Ovo nije licno iskustvo, ja sam pre vizljast da bi me lopata dovatila, al sam vidio Sefa na djelu, nebi bio u kozi tima koji su mu stali na put)

Ah... da, hmpf, moja divlja proslost. Ali sad sam potpuno dobar, stvarno! Ima vise od godine dana od kad sam zadnji put isao na sud radi tuce! Stvarno sam sad dobar i miran, i... da ono super sam totalno i nikad ja nebi nikoga, mislim, tu i tamo, ak zasluze... ali to je drugo, jel tak?

Inace, danas Jozha dolazi k meni... bit ce, blago receno, zabavno.

greg SE 27.09.2002. 22:15

ko bi rekao da covjek takvog hmmm, streberskog imena moze imati tako nasilnu proslost............:beer:

Paske 27.09.2002. 22:26

Citiraj:

ko bi rekao da covjek takvog hmmm, streberskog imena moze imati tako nasilnu proslost............:beer:
Heh čudni su putevi gospodnji :D

nara 28.09.2002. 11:13

he, he, malo ste se zanijeli sa raspravom :D

neka, neka, glavno da se prica, a one koje pretjeraju cemo vec
nekako dovesti u red :rambo:

eh da, Krokyevo kuciste je na galeriji, pa ga mozete i tamo
pogledati iz svih kuteva...

z3D 28.09.2002. 11:41

ma ne brini pa to ti je tako uvijek. ja o jednom, oni o trecem :D

igsablja 02.10.2002. 08:29

Citiraj:

Originally posted by Kroky

Nije minea, nego severina:rambo:

Što su ti svi oni plavi gumbi (nemoj mi kazat da svaki ventilator pališ na gumb!?):confused:

Kanta je čistOK!!!
Svaka ti dala:p

Kroky 03.10.2002. 16:51

Citiraj:

Originally posted by igsablja

Što su ti svi oni plavi gumbi (nemoj mi kazat da svaki ventilator pališ na gumb!?):confused:

Kanta je čistOK!!!
Svaka ti dala:p

Da, samo sto to nisu gumbi nego prekidaci, i kad je prekidac na ON upali se plava lampica:burn:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:23.