![]() |
@Fleks Da provodis manje vremena, Tor bi ti srezao plaću, to je ok, a jel mozes nabijat prekovremene?:D
|
oko sat vremena na dan.:D al posjetim bar 30 puta.:D
|
Citiraj:
Citiraj:
Bolje da jedes nego da otvaras nove accove.:kafa: PS. browser mi je u vecini slucajeva otvoren 24/7 tako da je i PcE takav ali ne provodim vise od sat ipo-dva (kada trebam nesto napisat ili slicno). |
Kriste Optik sto nevidis da se covjek zafrkava?
|
ovisi, ak ne radim ništ u full screenu (neka igra ili film) forum je otvoren :D, znači, kad sam za kompom sam i na forumu, svako malo pogledam kaj ima....
|
Citiraj:
Sta kazes sad? :D |
provedem oko dva sata dnevno, no uvijek otvoren u tabu kao i jos par foruma :fiju:
|
cca. 2 sata dnevno, iako se u u slobodno vrijeme (vikendi, praznici i sl.) to vrijeme zna dosta povećati.
|
u prosjeku nekih 4 sata...nikad manje...recimo sad sam na poslu, pa nemam posla nek čitam forum...naravno, vikendom je to više...
|
Citiraj:
|
Možda 1-2h na dan nekad više, nekad manje i uglavno čitam, a ponekad čak postavim i koje glupo pitanje hehe
|
ja previse kad je ovako lose vrijeme. kad sunce sija dosta manje. nisam ovdje bio godinama, prosle godine se malo vratio. onda cijelo ljeto proveo vise manje vani, nisam na formumu bio sve skupa sat vremena. onda opet previse....pa sad pauza od mjesec-dva. ovaj tjedan sam to nadoknadio :D
moze se reci da sam neki forumski kampanjac, ili previse ili nimalo. nema sredine :) |
kad se sve zbroji ispadne od pol sata do sat i pol...
isti problem kao i s ostalim forumima... jednostavno su mi svi u bookmarku i onda kad sam na kompu sve ih prodem bar 10 puta dnevno... |
Oko sat i pol u prosjeku...
|
Kad sam došao na forum, znao sam po cijeli dan visiti na forumu :) Tako je bilo do polovice prošle godine. Od 9. mjeseca prošle godine, kad dođem iz škole, budem 1-2 sata bez pauze i kasnije svratim još par puta:)
Sad se ponekim vikendom zna zalomiti cijeli dan...:) Baš bi volio znati koliko sam dana proveo u godinu i 4 mjesecahttp://forum.pcekspert.com/images/icons/icon6.gif |
Citiraj:
|
pa evo kada ima vremena (i kada nema) kada treba uciti za skolu kada treba zadace pisati.................JUST SAY NO! fino na forumcek sat ili dva.
kada fino procitam novine na forumu onda fino malo procitam nesto za skolu ili zadacu i onda u skolu. vecinom kada je popodne skola samo si iscijedim sok od narance, polako pijuckam i citam te novine ovdje. e da :D nije tebi fleks ni placa tako losa xD kada gimnaziju ovu prokletu zavrsim evo i mene na listi za zaposljavanje na forumu xD hahahaha. |
3 - 4h dnevno kroz tjedan, kroz vikende 5h ( odvikavam se lagano :D ), + RSS + obavijesti mailom :beer:
|
Citiraj:
Mislim mogu ga ja uzet na red, ono nije bad samo cekam blagoslov forumskih starijesina. Pliiiiiiiiiiz :) |
ja negdje oko 1 ćuku kad se zbroji i podijeli..:)
hehe |
Ja oko 2-3 h i opet mislim da je malo previše, samo nedjeljom više prosjeka.
|
na dan oko 10-30min
|
U samom početku sam danima čitao sticky-e i tutoriale svega i svačega. Pratio obavezno svaki podforum, i to je trajalo satima svaki dan... Sad točno ciljano pratim određene podforume (tu i tam se zatrčim u ostatak da vidim jel se pojavilo meni interesantno), te ovisno o samoj aktivnosti tema, provodim više ili manje vremena, a ponekad provalim čak i neku nadasve mudru misao koja će spriječiti glad u svijetu i donijeti mir svima. Uglavnom, prebacimo li to u računicu, recimo svaki dan oko 2 sata.
|
prije sam dosta dugo visio na forumu, u zadnje vrijeme manje preko tjedna nemam net tako da rijetko odem, eventualno u net caffeu koji sat...
Vikendom 3-4h na dan |
sat dva jedanput dnevno
kad neam posla dva tri puta po sat :) |
Citiraj:
|
Jednom riječju previše.
Pregeldam samo nove postove svaki dan i to je to |
Ovisi kolko sam raspoložen i kolko imam nečeg drugog za radit, dal sam doma ili na poslu/pivi/spoju itd...
Al recimo daoko sat-dva kad se zbroji kolko treba da se pročita i replya... |
U svako mslucaju previse.
|
Toliko provedem na forumu da je žena zaboravila kako izgledam :)
Ma prosjek je oko 2sata sigurno, možda ne postanje ali pregledavanje što ima novo. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:09. |