![]() |
A kakva je to bux kartica? Jel možžeš to nekak ukeširat tu lovu koju imaš na bux ili samo prek paypala trošit il kaj?
|
Evo kartica je stigla danas i izgleda ovako:
http://img.w3dizajn.net/images/Picture%20013317j.jpg Pa kartica je MasterCard kao što se vidi iz priloženog i to nije kreditna nego debitna kartica. S Buxa skineš pare na nju i ideš na bankomat, u trgovinu, preko interneta itd. Kupuješ kao i svakom drugom MasterCard. :zdero: :Machineg::banana: |
oces si poslati uskoro nesto $ na karticu ? :D
ja trenutno imam 30$ i razmisljam dali da odem u premium zbog kartice... |
Citiraj:
Nema veze što piše AlertPay to je tako dok ne izađe nova skripta. Uglavnom ove pare idu na karticu u samim početkom 5. mjeseca. :banned:Opet dok ne dođe nova skripta (kažu kroz koji tjedan bi trebala) isplate traju 30 dana, a onda će biti puno kraće. :chears: |
A ja sam si napravio devizni u PBZu prije, niš od toga jelda? Moram baš ovu? Di ovo nabavim, tu karticu?
|
Citiraj:
Ako si Premium onda možeš nabaviti karticu http://bux.to/buxregistercard.php. Ako nisi onda moraš upgradeati :dajpivu: |
kod mene je stanje trenutno ovako (nisam nista ulagao):
Account Balance (cashout) $ 54.7300 bio sam zatrazio 20$ isplate 3.2 i jos uvijek cekam... mislio sam nakon isplate (ako je bude) kupiti 15 referalla i nastavit dalje klikat to... evo, sad vec proslo 2 mjeseca, bas me zanima kad bude i dal bude isplata... ako nebude onda cu odjebat to :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Klikajte klikajte. Evo meni danas sjele pare od još jednog PTC-a. Zove se Isabelmarco's.
http://img.w3dizajn.net/images/isabel_isplataqjnz.jpg |
Je'l taj AlertPay ista kosta ako bi htio napraviti acc gdje mogu isplacivati?
|
Citiraj:
Lovu možeš dobiti u Hrvatsku samo čekom na kućnu adresu. A kruže priče da bi i oni krajem godine trebali izdati svoju karticu.. :fiju: |
Mene baš zanima hoće li mi lova stići... Prvih 20$ bi mi trebalo sjesti na AlertPay kroz nekih 20-ak dana.
Trenutno sam na 70$... :D |
Citiraj:
Gle, ako si skeptican toliko onda nemoj ni regati se!,a mozes ukljuciti autoclicker da ti sam klika reklame, nakon 10$ možeš isplatiti...pa ako lova ne stigne nikome ništa, inace si na konju.... |
Citiraj:
|
neznam ovu istu sliku koju je posto i Dinko sam vec vidio na 10tak razlicitih stranih foruma heh. nek barem otkrije ime na njoj :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ja sam bas danas napravio upgrade na premium..... samo jedno banalno pitanje.... na koju foru ce se moc pratit stanje na bux kartici
|
Citiraj:
|
Kad se registriras za karticu dobijes link na svoj račun i tamo možeš uređivati PIN prebacivati lovu na karticu i s kartice itd... uglavnom i ja dobio karticu prije 10-tak dana i čekam isplatu kroz 30dana
|
hm mogao bi i ja probati taj bux :)
EDIT: rego sam se i plz nemojte mi vise silovati i ovako pretrpani mailbox. |
dinkO...nista od tebe na pm :D ...koji account treba uzet na aletpayu? starter, pro ili cak business (sumnjam da je taj) ?
|
na alertpayu starter uzmeš.
|
Citiraj:
|
ja samo klikam frendici na one reklam pa ona zaradjuje novcice :)
|
Citiraj:
EDIT: Imaš PM! :) |
Citiraj:
Ja takvih imam 10... :D Prvo su bili odbojni prema tome, a nakon autoclickera im je fora jer sada već imaju i po 10 dolara...:goood: |
Ma autoclicker je najveća glupost. Zbog 15 minuta riskirati bananu.. Al dobro takvima koji koriste autoclicker najčešće nije to ni bitno jer nisu ulagali..
Ne vjerujem da netko tko dobro ulaže koristi autoclcker.. Evo moje stanje od danas da malo potaknem klikaše :roller:
|
Citiraj:
|
jel mi može tko točno objasnit kako to radi?! čitam ali jednostavno ne razumijem :(
|
Citiraj:
:dobartek: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:16. |