![]() |
Citiraj:
Diskovi mi šuškaju, a i od napajanja mi se cuje airflow - bi li se to moglo utisat kad se stavi u p182, trenutno čifteka iman ... |
Antec ti ima "punjenje" u stranicama tako da dodatna izolacija u njemu po meni nema smisla (kako kome). Isto tako imas vrata koja koliko god bilo nekome smijesno pomazu u smanjenu buke. Vrata mozes zakrenuti za 270° tako da ti ne smetaju ako imas potrebe za tim. Diskovi su ti u kavezima i svi su prilikom montaze zasarafljeni uz dodatne gumice tako da se vibracije ne prenose i nema one nesretne "zvonjave".
Mana te Antec grobne tisine je sto nema sretno rijesen upuh zraka u kuciste ali je ispuh rijesen s 3 ventilatora koja imaju regulator. Meni stoje na low i nista ne cujem :). I Freezer 7 je unutra na Q6600. Glasnije od te kistre u sobi jedino se cuje ventilator od laptopa :D. Dodatnu izolaciju u ovog Anteca je ugrađivao jedan korisnik ovog foruma koji ga je i kasnije prodavao sa dodatnom izolacijom. Potraži na tržnici. Isto zaviri i ovdje za preporuku http://www.silentpcreview.com/article75-page4.html Ako hoćeš tišinu kao prioritet onda je meni osobno Antec P182 prvi izbor :) Ps. Ako uzimas Anteca onda uzmi P182 a ne P180. P182 ima ekstra rupa za provlačenje kabela po kućištu. EDIT: Nasao http://forum.pcekspert.com/showthrea...ighlight=Antec Ako si voljan mozes isto napraviti :D |
Dat za kućište 2000 kn? Pretpostavljam da kuha, pegla i dobro je u krevetu. :D
|
Antec je 1000kn, a za Lian Li necu ni pitati kolika je cijena :D
|
Citiraj:
lian li ti je 1966kn ta kesh , i 2100 za kartice :D:D |
Onda mora raditi sve sto je fanATIk naveo :D. I necu kavu iz automata vec finu crnu domacu s ekstra soca :D
|
@ odojak:
nisan mislia na dodatnu izolaciju (spuzve i to) nego na onu sta se nalazi u stranicama - zanimalo me je li to dovoljno. Sta se tice protoka - u chifu mi je jos gora situacija jer upuha uopce nemam nego samo ispuh 120mm i temperature su mi skroz uredu. |
Dovoljno je :)
Pogledaj link sto sam ti ostavio na SilentPcReview :) |
Ma vec san davno procitra sve te reviowe, ali nekako san uvik skeptican i najvise mi znaci kad mi konkrektna osoba kaze svoj dojam. Uglavnom, sad samo cekam da se sredstva akumuliraju ...
|
Uzmi slobodno Anteca, neces pozaliti novce :D.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:40. |