![]() |
|
Vazno je da nije dobra guma samo godinu dana i onda horor. Nesto ko sava. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Neki se žale na te gume, a dost ih njih hvali, ovo je možda odlična alternativa skupljem Contiu PC7.. Kolko sam pratio cijene, RS5 je oko 107€ (Lašič) dok je PC7 oko 138€. |
Meni je rega isticala u subotu. Otišao sam u ponedjeljak i bez problema je produžio. Policu sam već prije napravio.
EDIT: btw, BYD je sada i službeno u Hrvatistanu https://www.byd.com/hr |
u istom mjesecu mozes ici kad god na tehnicki i vrijedi od do datuma. meni jedna istece 14.4. druga 26.4. uvijek idem 15 dana prije ako me sruse.
Dakle 1.4. idem i uvijek vrijedi do 14.4. iduce godine. a za drugi sam znao ici dan poslije i vrijedi do 26.4. uvijet za produljeenje je vazeca polica osiguranja za iduce razdoblje. |
BYD SEALION 7 od 49k eu.....koliko je taj isti u Kini, dobri su dobri.....svaka cast ekipi koja to uzme. :D
|
Ma cijene u EU im nisu nimalo konkurentne, stvarno ne kužim tko to uzima osim ako u DE nema nekih ludih dealova na leasing.
|
Citiraj:
|
Pih, :D.
Ok, GLC je malo skuplji starta od 55k koliko sam nabrzinu bacio oko ali ono dajte me najte. |
Citiraj:
Miš i tipkovnica su dodatna oprema? |
Citiraj:
kod mene identična situacija na isti datum :D polica je na 1.8., prošle godine sam išao dan kasnije na tehnički da se datumi usklade Citiraj:
|
Citiraj:
|
U Kini im država daje poticaje i zato tamo koštaju kikiriki. Plus što je konkurencija ogromna. U EU su im uveli neke carine pa cijena ne može biti toliko niska.
Ne znam je li ovo točna cijena, ali po njoj ispada 30k $ https://xindielectriccar.en.made-in-...catalog-1.html |
Jos jedan specijalac, ovaj put u kadetu :D.
Jedino sto je fascinantnije od toga je da ima ljudi koji tvrde da je kamiondzija kriv. Jadna mi baba https://www.24sata.hr/news/sokantna-...oogle_vignette |
Citiraj:
Točno! Dogodilo mi se :D |
Citiraj:
do sada sam imao 225/45R17 ASY5, odlična guma, ali u 5. sezoni je izgubila grip na mokrom pa se trebalo prilagodit i pripazit, abs je palila ko ludo. izdržala je 49000km. prelazim na 18", pa gledam koju uzet, al sumnjam da mogu očekivat ovakvu potrošnju po tom opisu :) Citiraj:
do sada sam imao ASY5 u istoj dimenziji, al sumnjam da bi izdržala kolko prijašnja verzija, po recenzijama je ASY6 mekša i brže se troši pa me malo razmazilo da sam miran 5g :D |
Išao ovaj vikend Dubrava/Samobor i nazad, kroz grad na ljubljansku pa ravno do zaobilaznice do Samobora. Znači kroz grad do 60, po ljubljanskoj 60-70 kmh i zaobilaznica 120 jer ne želim novu mašinu sad u početku drapat prek trojke na cajgeru sa okretajima...tri cilindra 1.0 Picanto potrošnja cc 4 litre, ja zadovoljan. Kad krenem pokazuje sedam litara ali brzo padne na šest i kad si na ravnom uz normalnu vožnju pokazuješ četiri, čak padne i na 3.8
|
Citiraj:
Ovaj tvoj je mislim novija generacija, ali je i veći auto pa računaj oko 8.5l Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Sve je to ok. :) Thx. :)
|
Ako ne pazim ode cenar samo tako.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...07334a50d5.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2f434c44ae.jpg |
@Hamm
Jel ti auto bio trom il ima snage za povuć? Najbitnije mi je zapravo ubrzanje od tipa 60 do 100 kada prestižeš nekoga na otvorenoj cesti |
Nisam preticao ali pošto se radi o atmosfercu vjerujem da se trebaš pripremiti za preticanje. :D Okretai i taj fazon. :D
Od 0-100 je milslim tu negdje kao škodilak od 115hp. |
Citiraj:
Parkirana bude skoro svaki dan na sudskom parkingu pored Croatia OSiguranja. |
Ima li iznos na kupoprodajnom ugovoru veze s visinom nekog nameta/poreza?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ok onda isti k. Mislim da je cirka 600 jevreja prijenos. Thx.
|
Citiraj:
|
Da, ispadne 562,65 EUR što je tih 600 jeverja kaj sam i napisao. :D
|
Citiraj:
ja otišao na teh. 30.11 i sa 9.12 mi upisali 30.11. fiškalska posla al meni ne smeta. iako to nije fer jer ako ti je datum 30.11 ja odem 1.1 i onda može 30.11, a u mom slučaju ne može :care: |
Eh...meni osiguranje kreće od 15.09. a tehnički u prosincu (svake 2g)
E da...u Njemačkoj :D |
Citiraj:
E da....u Austriji :D |
ja imam tehnički kad ja to želim, ha!
E da....s biciklom. :D |
Citiraj:
:D |
ostali su na tehničkom, barba :D
|
Citiraj:
|
sad idem plakati u kutu :D
|
Citiraj:
Da ostanem na temi... Ove godine nema WRCa, vec ce se odrzati ERC (European Rally Championship) tamo od 3 do 5.10.2025... |
Išao sam na prvi WRC u Zagorju iz nocne direkt s frendom, našli nekakav zavoj gdje se vidi prilaz mostiću, pa auti dolaze u S zavoj nekon kratkog uspona. Moram priznat da je bilo prilično dosadno i da ne vidim odakle hype osim radi imena WRC. Nekoliko WRC auta s OK zvukom, nakon toga niže klase koje zvuće kao Twingo Sport i gg BB. Ubiše ih regulacije kao i F1...
|
Citiraj:
Ja sam bio u organizaciji WRCa u IT odjelu pa sam imao pristup svugdje gdje sam htio ici... Bio sam u Ravnoj gori, tamo je bilo fora sa klincima to gledat, iako sta imam gledat 200m staze i auto koji prozuji... A drugi put sam bio u Novigradu na Dobri u onoj tvrdjavi jer je tamo Toyota imala svoj neki team building, a mi smo postavljali Starlink... E tamo je bilo fora na tom zavoju, ponajvise jer u jutarnjim satima nije bilo zive duse pa sam bio direkt pored staze... :D Ali brat bratu, doci tamo u 4 ujutro da bi to sve postavili i onda provesti cijeli dan, ne bih si to vise priustio... I jos smo bili u Kumrovcu, postavljali video-zid pa se tamo smjestili na vrhu neke livade nakon onog zavoja gdje je VIP zona, tamo je isto bilo fora... Ostalo je bilo fora po fan-zoni zujat i gledat aute izbliza... Opcenito mi WRC malo bzvz, ponajvise jer ima samo tri proizvodjaca - Hyundai, Toyota i Ford, i... Stvarno je malo dosadno... Mozda ERC bude zanimljiviji ako bude vise proizvodjaca... |
Jedan mjesec sam bio platio WRC preplatu kao gledat cu ja to, kad nema F1 na kalendaru pa da ubijem vrijeme... Jbt cijeli vikend gledas apsolutno u nista od 8 do 20h. Coverage kamerama je tezak, imaju x kamera duz staze i onboarde. Helic tu i tamo nesto snima. Na kraju sam svejedno gledao sazetke jer nakon 10 onboarda imas filing da vec sat vremena gledas reprize.
Takav je sport, jednostavno nema tu neke prevelike akcije osim nabiranja sekundi i minuta prednosti. Siguran sam da dok sjedis uz stazu tih 10ak drive by-eva vise vrijedi od mjesecne preplate :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:10. |
|