![]() |
|
Citiraj:
|
Ako uzmemo današnji kurs CAD od 5.17 kn, onda taj Sorento dođe nekih 273k kn. Najjeftiniji benzinac kod nas dođe 360k kn.
https://cdn.kmag.net/public/data/www...o_01122021.pdf |
|
Sva softificirana tehnologija reagira na nasilje. :D
https://jalopnik.com/here-s-how-tesl...the-1848509110 :D |
Citiraj:
Klimatiziranje preko aplikacije ce otopiti i kvake jer je provedeno grijanje do njih. Vise me smeta kad se (frameless) sajbe zalijepe / zalede za okvir vrata. |
Pa ako je klimatizacija provedena do kvake zakaj onda samo ne upale grijanje i pričekaju koju minutu? Mislim da je to bolje od lupkanja po autu. :D
Kak onda otvoriš kada se frameless sajba zakelji za okvir vrata? |
Citiraj:
pogledao sretenov cim je uploadao hah btw, izgleda jako zabavan auto za vozit :) |
Citiraj:
Citiraj:
Naučio na E36 coupe |
Citiraj:
Stakla se uvijek malo uvuku u trenu otvaranja vrata. To ih treba "odlijepiti", ali jednom nije bas skoz uspjelo. Mislim da je u medjuvremenu dosao update koji ne dize stakla skroz do kraja ako su najavljene niske temperature. Danas vidio Lucid Air u zivo i sjeo u auto. Manji nego sto sam ocekivao (odokativno duzina u rangu E Klase / EQE). Izgleda daleko bolje i skladnije nego na slikama. Unutrasnjost solidna, dasak luksuznih materijala. Software debela beta, ne znam kako su ih pustili na cestu i kako njima ne lupe neki "opoziv". |
Čisti clickbait - radiostanica skšila Mazdin infotainment sistem
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Čudi me da restart ne rješava problem, jer jednom kad mi je stražnja kamera se zblesirala - upravo su to napravili. Kompletan restart (nestane trip A i B, sva informacija o dosadašnjoj potrošnji i npr. uštedama i-stop sustava, itd...) bi po meni trebao riješiti tako nešto. |
|
"Za jedne bezazlena zabava, za druge opasno divljanje" - ako su to dva moguća stava onda su tu jedni spremni za kliniku :D
Čujem ja po noći opet paljenja guma u Novom ZG i dalje, ima tu policija kandidata za svježu akciju opet |
Bilo bi pohvalno da policija malo kontrolira rad CVH pošto sam siguran da makar 30% automobila u RH prolazi tehnički sa 100kn u pepeljari. Trulexi koje farbaju sprejevima za radijatore svaki put prije tehnilkog. Kitaju automobile i pune rupe s novinama.
Hrpa čak i novijih dizelaša ima modove DPF/EGR. Pa čak ni sve stanice CVH nemaju isti standard provjere niti situ razinu opreme. Malo je sve to komično. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Genijalno. |
Postoje limari koji popravljaju takve stvari. Sprejanje tj. "kozmetika" tu ne pomaže.
Postoji zakon tak da tu neka nema prostora za pravice i empatiju. |
Citiraj:
Tako da bi se policija trebala baviti isključivo njima, a ne gubiti vrijeme na izvanredne tehničke i provjeravanje jel pašu tvoje dimenzije guma i radi li ti pozicija. Tehnički pregled bi zapravo trebalo ukinuti, hrpa sranja i propisa koji su sami sebi svrha. |
Kaže HAK da je prošle godine bilo 14k vozila sa nedopuštenim promjenama. Ako me sjećanje dobro služi, to je nekih 1% ukupnog broja registriranih vozila.
https://revijahak.hr/2022/02/12/tuni...enih-promjena/ |
Citiraj:
|
Koji je ovo kurac :D :no2drug:
![]() Onaj s A3 mi je zakon, ''skinuli su me zbog gluposti'' a sam veli i pokaže da nema retrovizor :no2drug: Mi kad smo imali auto u floti da nam je netko odvalio retrovizor smo morali fino dogovorit šlepu i tako preselit auto u radionu ukoliko iz nekog razloga nismo bili u stanju sami to popravit na licu mjesta. I koja je to sad fora ne imat retrovizor, pa di ćeš krunicu okačit :lol2: Ono pucanje iz auspuha mi je isto retardus maximus. Čemu? Bikoz rejskar? Nego svi imaju istu priču, pa tu dođu ljudi malo se podružit. Ne kužim što im je teško onda nać se vikendom ujutro/popodne pa odradit druženje? Nađete se, popričate, eventualno se dogovori neka vožnja određenom rutom, bez nekih ispada i incidenata. Ali jok, mora bit ponoć i mora bit dima :D |
Citiraj:
prestpostavljam da se radi o onom pop-bang pucanju? Sto neki proizvodaci sportskih modela i tvornicki rade? :lol2: |
Ovo s tim baterijama i mene zanima. Zna obično ići još jedan akumulator ako se radi o jakim pojačalima, pogotovo za bas, ali nisam vidio takve baterije. Da su litij to bi bilo preko 22V što mi nema smisla nikako.
|
Citiraj:
M&D :) Svaka čast! :D |
Ne znam šta ti nije jasno, malo prouči kako funkcioniraju tehnički pregledi po europi i svijetu.
Mi naravno imamo najgori model koji jedino pridonosi punjenju proračuna. https://www.liberal.hr/tehnicki-preg...-sigurnost-550 |
Citiraj:
To su ove celije: https://shop.gwl.eu/LTO-technology/L...l-A-Grade.html Preko njih se stavlja termo buzir sa logom po zelji... A sta se retrovizora tice, ne radi se o bocnnim, nego unutarnjem - pretpostavljam zbog muzike, jer kad je malo veci pritisak, obicno zbog pomicanja stakla, pukne bas na tom mjestu gdje je retrovizor. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:17. |
|