![]() |
Citiraj:
Nekako sumnjam da bi to bila KATASTROFA na 8% većem zaslonu. Citiraj:
A i sama marka mi je malo čudna budući ih nema za kupiti ni na jednom od "naših" opće prihvaćenih e-dućana. Dok ih ima u FastCardTecha od kojih nebi kupio ni screen protector za 1 cent. |
Ja sam primjetio ralziku između 5" ekrana na kojemu je 960y540 i 1280x720p.
Primjeti se da je 720p detaljnije ma što god netko tvrdio. |
Citiraj:
|
i sta sad kad je ovo cudo palo uvjerljivo ispod 3 glave??? mislim, mob mi trenutno nema, al ovo je prilka, pa tko se misli, vise ne triba. jedino sto ne nude free shipping, vec dhl za 25 dolara, to je opet 310 a za 5 dana je u tebe. jel se isplati?
|
Citiraj:
|
Gdje je najbolje kupiti Amoi A928W, MTK6592, 2GB 32GB, a da se plaća putem PayPal-a
|
osobno bih s minideala ili to2c
|
@pokra
Cijena za Mi3 je vrlo dobra, a vidim da podržava i hrvatski jezik. Za tu lovu će se teško naći nešto bolje. |
Citiraj:
|
Nemaš pojma koliko. Brojim pixele na HD Ready plazmi od 94cm, a 3m udaljenosti od kauča :lol2:
|
Počeli dolaziti jeftini mobiteli s 4.4 Androidom:
http://www.pandawill.com/doogee-vale...tg-p89139.html navodno "in stock" |
Neznam kako je dalje ali danas Žaomi Mi3 za $285 na antelifeu
|
Prilika na akciji na antelife.com, thl w100 za $82,50.
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=7921 |
Isprike :) nisam doživio link :D
|
Slanje DHL-om košta 40$ (39,64$) tj. 325,63$ sveukupno tj. oko 400$ s davanjima. 50$ bačenih u vjetar na dostavu i davanja na nju.
|
odakle ti 40? meni ovo nudi:
SHIPPING METHOD DHL (4-7 business days) $25.72 EMS (7-10 business days) $29.00 UPS (3-5 business days) $35.29 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imaš još oko 120kn davanja lokalnom DHL-u +pdv
|
Kad odaberem šiping, mogu izabrati samo DHL po cijeni 39,64$. Jedino ako postoji kakva razlika između registriranih korisnika i ostalih jer sam 'kupovao' kao neregistrirani.
Slažem se s time da je to još uvijek povoljno. Na androidfiguren je 328€. |
Izbjegavajte te akcije na pandi i antelifeu......!!!!!!!!!!
Citiraj:
Mislim da je i na 5.5" 960 rezolucija dosta dobra. 200PPI |
Citiraj:
|
thl t5s gps test
Citiraj:
|
Umi S1 problem s wifiem koji sam riješio nakon dobrih tjedan dana i newman n2 romovi.
Al najveći je problem komunikacija nakon problema... Kao da se dopisuješ sa drvetom ili nema odgvora duže vrijeme ili je odgovor tako glup da se zapitaš pa šta je ovom drvetu :D Al eto svak na svojim greškama uči jer na tuđim nekad ne možeš... Tko se jednom na juhu opeče i u salatu puše :D |
na 1949comu imate akcije svaki dan tocno u 15h...godisnjica osnutka firme...pa su mobiteli 50 % popusti određenog brenda, te se povećavaju svaki dan :D
|
Kako na ovim kinezima iskljuciti onu vibraciju koja se javlja kada se poziva i kada se spoji poziv?
|
Ja danas upiknuo Cubot S208 na 1949deal (anniversarry offer) za $60.99. :)
(nije baš da sam sanjao o tom Cubotu ali za 345kn ja zadovoljan, ionako mi žena otela T5S) |
Ajde mi ga prodaj za 400 kn kad stigne :P
Kad si ga tocno uzeo...jesi tocno u 15h..? |
Ne, u 9 i 15, potpuno slučajno i neplanirano. Planirao sam ženi kupiti bijeli THL T5S i vidim ovu anniversarry ponudu, kliknem i piše još jedan na lageru. Na brzinu platim preko PayPala i otvorim skype da kontaktiram 1949deal support. Pitam ih "ja baš kupio, jel ga stvarno imate i šaljete mi ga sutra?" i nakon jedno pol minute mi odgovore na kineskom engleskom:
[9:18:38 AM] online1949deal: yes [9:18:42 AM] online1949deal: you are in lucky [9:19:07 AM] online1949deal: Congratulations to you |
Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/xpos...droid-t2316070 |
Citiraj:
|
Ne, nema jednostavnije.
Iako ne znam zašto ti smeta. |
Citiraj:
|
Bar ta vibracija nije najbolja stvar ikad, ne moras drzat mob na uhu dok se netko ne javi, a kad se javi on ti lijepo dojavi vibrom :)
|
Citiraj:
Dobro za amoled možda ali za ips ne bi baš rekao. Inače naručen odron, Amoi A928W pa će mo vidjeti vrijedi li što...:D |
Citiraj:
Ja sam ga prijatelju narucio dok je bio oko 2300kn i mene taj mobitel nije impresionirao. No ja spadam u one koji smatraju da je MIUI zaostao i bugovit te da mobitel od +2000kn treba bar imati pravu podrsku developera sa bar 3-4 custom KitKat roma... |
Ti ljudi sa drugih foruma koji pitaju za PDV, da nisu isti oni kreteni koji su carinicima objasnili kako mobiteli iz švedske u biti idu iz kine i da ih ubrzaju?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sta bi da znaju da ima brkatih drugova koji 7 puta nisu platili pdv? :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:12. |