![]() |
Ekipa, cjenio bih prijedlog serije tipa The Unit ili Strike Back. Znači vojska, specijalci i slično.
24 sam isto gledao 😀. Fala |
Generation Kill.
|
Walking Dead je opet počeo.
Krvi do koljena, čisti slash'em up s par iznenađenja :) |
Citiraj:
|
A ko je kmet u Blufoncima? Ona plava vjeverica sa govornom manom ili jež Boro :) ?
|
Citiraj:
@Brkenzi, pa hebem mu tepsiju. :D |
Citiraj:
|
Čisto FYI. Počela je druga sezona Better Call Saul i prva sezona 11.22.63 (Stephen King)
|
Citiraj:
|
x-files
|
11.22.63. mi promaklo. Kao i Legends of tomorrow. Sve u nabavci.
|
Predzadnja X-Files epizoda me malo razočarala. Još kad sam se sjetio da je nekakva reciklaža jedne stare epizode gdje se radilo o Golemu...
|
Nova epizoda The Wallking Dead-a mi se svidjela.Pocela je dobro, moglo bi biti zanimljivo.
Samo... Sto se tice novih Dosjea, nije lose.Ali, nesto mi nedostaje. |
@Alph4Dawg
U istu kategoriju bih dodao i Ricka. Pretjeruju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Eh, X-Files.
Jel nas to Chris Carter trola? Ovo sve vise izgleda kao neka parodija. Losa parodija. Duchovny koji konstantno djeluje ko da bi radije spavao nego bio pred kamerama, Anderson sa facom tako ukocenom od botoksa da jedva govori i Carterovi vec tradicionalno nesuvisli scenariji koje smislja u hodu... Ovo se cak ni na racun nostalgije ne moze probaviti. |
I Smoker je bio u sceni;
https://www.youtube.com/watch?v=UKWtFOr34d8 |
X-files je uvijek odrzavao tako nekakav balans,krenu sa par horror epizoda,par alien epizoda malo humora i morbidnosti i opet u krug :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni prve tri odlične,zadnje dve malo manje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hm, prvi glas da ce snimat dalje.
jel to potvrdeno? kolko sam ja cuo da su samo ovih 6 i da je to kao conclusion na komplet seriju. al kolko vidim iz vasih komentara razocarat cu se :-(. |
ne citaj komentare, dobro je sve :D
|
x-files propo.. moje mišljenje
|
|
Trailer Park Boys razvaljuju i u 9oj sezoni!
|
Gleda netko How to get away with murder?
|
Citiraj:
Zanimljiv koncept koji se brzo potrošio. s puno pretjerivanja i dosadnih epizoda. prva kak tak, druga sezona je meh. |
Citiraj:
|
Jel mogu reć da mi je druga sezona True Detective na razini nategnute šestice na skali do deset ili ne smin jer je to jedna od boljih serija ikad:D
|
Druga sezona je meni poprilicno losija od prve, a i dosta ljudi je takvog misljenja.
|
Druga je losja da.
Ali American Crime Story mi je hebeni hit. Juice :care: cak je i onaj zidov iz friendsa skinuo Kardashiana do bola....a facepalmirao sam se kad sam ga vidio u prvoj epizodi. |
Što više gledam American Crime Story, Travolta mi sve više s ovako izbotoksiranim čubama izgleda savršeno za ulogu Jokera sljedećeg Jokera.
|
Citiraj:
|
auuu....počeli i Vikinzi... :D
krv znoj suze...i malo sise...di ćeš lipse! :D |
Je li poceo tko gledati Colony?
Pogledao prve dvije epizode i nije lose za sada. |
Ja čekam da izađu sve pa da pogledam :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:45. |